>

Det er et problem, at de fleste mennesker tænker med deres håb, deres frygt eller deres ønsker frem for at tænke med deres intellekt.

Citat af Walter Duranty
Nyeste artikler

Marts Måneds horoskop for Skytten

For skytten står Marts måned 2021 i planeten Mars tegn. Det giver kraft og udstråling og humøret ser ud til at tage en tur op ad skalaen.

Læs hele månedens horoskop for skytten her …

Marts måneds horoskop for Vædderen

Glæd dig til alle de spændende møder der venter dig i marts! Venus gør dig endnu mere tiltalende end du allerede er. Så vær naturlig og vær dig selv.

Læs hele månedens horoskop her …

Marts Måneds horoskop for Tyren

Du er tro mod dig selv, alt imens du også kan le af dine egne små særheder. Det bemærkes blandt dine nære der viser dig en kærlig respekt.

Læs hele månedens horoskop her …

Marts Måneds horoskop for Tvillingen

Horoskopet for marts viser at tvillingens kommende måned, giver mulighed for at styrke de nære relationer. Der skal også brændes noget energi af for at undgå forhøjet stressniveau.

Læs hele månedens horoskop her …

Marts Måneds horoskop for Krebsen

Når vi nærmer os månedens afslutning vil der være en altomfavnende tilstedeværelse af romantik i luften. Romantikken blomstrer med kærlighedsplaneten Venus indtræden på himlen. Selv hårdnakkede typer der ser romantik som et svaghedstegn, bliver bløde i knæene hvis man kigger dybt i deres øjne.

Læs hele månedens horoskop her …

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (879 stemmer, gennemsnit: 4,91 af 5)
Loading...

ÅrshoroskopEt årshoroskop viser dig de skjulte muligheder i året der kommer. Det viser dig hvornår dine chancer er størst for succes med kærlighed eller arbejde.

årshoroskop_illustrationProfessionelt årshoroskop for de næste 365 dage, udarbejdet og leveret til dig for kun Kr. 95,-

Årshoroskopet er en meget interessant del af astrologien, da den beskæftiger sig med fremtiden. Muligheden for at kunne benytte særligt gunstige perioder til at gennemføre vigtige beslutninger, har været benyttet af statsoverhoveder og verdens ledere, fra i dag og langt tilbage før vor tidsregning.

Stjernernes sære indflydelse på vores liv og verden, har været fulgt og beskrevet lige så længe og det er især med årshoroskopet at de gamle astrologiske traditioner lever videre. Det er her muligheden for at påvirke ens fremtid og gribe chancen når den er der, er størst.

På Pulze får du lagt et nøjagtigt horoskop der beskæftiger sig med aspekter som kærlighed, skæbne, identitet og følelser.

Vores mangeårige astrolog Otto Holmström lægger dit årshoroskoper ud fra dine personlige data, med det meget nøjagtige astrologi software Astro Vision.  Otto er også manden der skriver vores månedshoroskoper og du kan også læse hans beskrivelser af alle stjernetegnene her på siden.

Undgå de tidspunkter, hvor skæbnen kan spænde ben for dine beslutninger.

Indtast dine data

  Dit dåbs navn

  Fødselsdato ( DD-MM-ÅÅÅÅ )

  Fødeby / Land

  Nuværende by / Land

  Fødselstidspunkt

  e-mail adresse til modtagelse

  Vælg køn  Årshoroskoper for 2021


  Vi har sendt dig en e-mail med detaljer om din bestilling. Udformningen af dit horoskop påbegyndes når din betaling er modtaget.

  Vælg betalingsmetode :

  Betal med Kreditkort - Betal med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard & Mastercard Debit M.fl. via NETS/QuickPay
  Betal med PayPal - PayPal betaling
  Betal med mobilepay Vælg kreditkortbetaling og så mobilepay online
  Betal med Bankoverførsel - Stadil Sparekasse
  REG : 9629 KONTO : 8980406076

  Hvis du betaler med Swipp eller Bankoverførsel skal du angive dåbs navnet som du lige har indtastet som fødsels navn.

  Du bekræfter ved din betaling samtidig vores salgs og leveringsbetingelser på pulze.dk
  Læs anmeldelser på Trustpilot>>

  Bestilling af dit horoskop. Du bestiller via formularen her på siden. indtast alle data og tryk en enkelt gang på knappen"Bestil horoskop".

  Vælg din ønskede betalingsmetode og betal med Dankort, kreditkort, MobilePay eller bankoverførsel.

  Når vi har modtaget din bestilling og betaling, starter vi udarbejdelsen af dit horoskop.

  Kender du ikke de nøjagtige fødselstidspunkter, kan du angive "ved ikke" eller et ca. tidspunkt såsom morgen, middag, aften, etc. Det vigtigste er selve dagen hvorpå man er født.

  Udarbejdelsen tager 1-3 hverdage, hvorefter horoskopet leveres pr. e-mail i Adobe Acrobat PDF format. Du kan læse det på din computer eller printe det ud på din printer. Vi benytter PayPal til at gennemføre Visa & Mastercard betalingerne. Paypal er verdens største betalingsudbyder på internettet og giver optimal sikkerhed ved online handel.


  Dagens måne horoskop

  Måne i Tyr

  crescent moon buttonTyr sign glyph symbol

  Månen er i dag på rejse gennem stjernetegnet tyren. Spis noget du godt kan li, og tag en ekstra portion.

  Søg på pulze.dk