Fisken gratis horoskop 2015"/>
http://pulze.dk/Fisk-gratis-horoskop-2015-for-fisken.html

Horoskop 2015 for fisken


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

 Fisken gratis horoskop 2015

Vil du gerne vide hvordan året 2015 bliver for stjernetegnet fisken. Så får du her et gratis horoskop for fiskens 2015.

For fisken vil 2015 bringe en tid med et intensivt pres. Horoskopet sandsynliggør at du vil have perioder med rigtig meget stress i forhold til hvordan din tid fordeles mellem karriere, venner og familieliv. På grund af dette vil fisken sætte pris på det romantiske i en højere grad og kan her finde ro og tryghed.

Ærligt talt. Du kan komme til at føle dig overvældet nogen gange i år kære fisk. Men hvis du bliver ved med at fokusere på de ting der betyder noget for dig, skulle du klare dig igennem 2015 med skindet på næsen og den overbevisning at tingene er ved at vende.

De sidste par år har været fyldt med pres og 2015 bliver nok ikke nogen undtagelse. Du vil møde modstand både i dit professionelle liv samt dit familieliv og du vil kæmpe en hård kamp for at vedligeholde balancen imellem de to.

Du vil ofte føle at tingene arbejder i hver sin retning og du synes at trækkes med, hver sin vej. De gode nyheder er tilgengæld at fiskens lange periode med modgang ser ud til at være ovre. Allerede i slutningen af 2015 vil du opleve at tingene går lidt lettere og at vindene blæser din vej.

Et par nøgleord i horoskopet for 2015 er ganske sikkert “planlægning” og “omhyggelighed” med disse to på plads vil du nemmere klare dig igennem de sidste forhindringer.

Flere gratis horoskoper for fisken

Vil du vide mere om fiskens stjernetegn, kan du læse den generelle beskrivelse af stjernetegnet fisken her >>

Eller se hvordan fisken er som partner og hvordan du passer sammen med de andre stjernetegn. Hvem er bedst egnet som dit potentielle match og hvem er din direkte modsætning. Se Fiskens Partnermatch her >>

Se gratis 2015 horoskoper for alle stjernetegnOplev magien ved et fødselshoroskop

Hvis du kun kender ugebladenes fortolkning af dagens og ugens horoskoper, har du her chanchen for at forstå hvorfor, horoskoper egentlig har virket så dragende på menneskeheden i mange århundreder.

Et fødselshoroskop tager dig, med udgangspunkt i nøglepersonen, på en rejse ind i astrologiens forunderlige spejlverden. Man præsenteres åbent og ærligt for de grundlæggende sandheder, som dette menneske tiltrækker eller frastøder.

Man afdækker de muligheder og chancer der ligger åben for denne person, men også hvilke farer og faldgruber livet vil byde. Det er nervepirrende og spændende læsning for dem der tør grave lidt dybere…

Fødselshoroskop – Læs mere >>

 Skal… skal ikke??

Vil du gerne se fremtiden kan vi ikke hjælpe. Vil du derimod gerne vide hvornår dine chancher for at opnå et givent resultat er størst, kunne et årshoroskop være noget for dig.

Årshoroskopet er nemlig et kraftfuldt værktøj, der fortæller dig hvornår de positive tiltrækninger er størst, og ikke mindst i hvilke perioder de er svagest. Vil du gerne træffe beslutninger omkring din familie, dit job, din partner er årshoroskopet den vejviser der kan føre dig til den bedste beslutning.

Årshoroskop 2015 – Læs mere >>
http://pulze.dk/Fisk-gratis-horoskop-2015-for-fisken.html


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.