Jomfruen gratis horoskop 2015"/>

Horoskop 2015 for jomfruen


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Vil du gerne vide hvordan året 2015 bliver for stjernetegnet jomfruen. Så får du her et gratis horoskop for jomfruens 2015.

2015 ser ud til at blive et udfordrende år for jomfruen. Dermed ikke sagt at der ikke vil være noget godt i vente, men belønningerne i år kommer til at kræve en masse hårdt arbejde, før de dukker op.

Det ser også ud til at kompromiser er det helt store nøgleord og du vil komme i op til flere situationer i 2015 hvor du bliver nødt til bide dig selv i tungen og bare følge flertallet. Heldigvis er jomfruer ikke bange for hårdt arbejde og dette bliver jomfruens redningsplanke i år.

For soltegnet Jomfruen vil året 2015 ende op med at handle om at klare sig over den ene udfordring efter den anden. Det vil føles som modstand og modgang, men det vil også være den slags positive modstand der gør jomfruen stærkere og mere målrettet.

Horoskopet peger i retning af, at det bliver et år hvor du kommer til at lære meget om dig selv og at det meste vil være positivt. Du vil kunne finde plads til romance og dette bliver generelt et år hvor du kan vise hvilket stof du er gjort af Jomfru!

Men man skal ikke være seriøs hele tiden. Slap af og husk at have det sjovt, godt og rart i 2015!

Flere gratis horoskoper for jomfruen

Vil du vide mere om jomfruens stjernetegn, kan du læse den generelle beskrivelse af stjernetegnet Jomfruen her >>

Eller se hvordan jomfruen er som partner og hvordan du passer sammen med de andre stjernetegn. Hvem er bedst egnet som dit potentielle match og hvem er din direkte modsætning. Se Jomfruens Partnermatch her >>

Se gratis 2015 horoskoper for alle stjernetegnOplev magien ved et fødselshoroskop

Hvis du kun kender ugebladenes fortolkning af dagens og ugens horoskoper, har du her chanchen for at forstå hvorfor, horoskoper egentlig har virket så dragende på menneskeheden i mange århundreder.

Et fødselshoroskop tager dig, med udgangspunkt i nøglepersonen, på en rejse ind i astrologiens forunderlige spejlverden. Man præsenteres åbent og ærligt for de grundlæggende sandheder, som dette menneske tiltrækker eller frastøder.

Man afdækker de muligheder og chancer der ligger åben for denne person, men også hvilke farer og faldgruber livet vil byde. Det er nervepirrende og spændende læsning for dem der tør grave lidt dybere…

Fødselshoroskop – Læs mere >>

 Skal… skal ikke??

Vil du gerne se fremtiden kan vi ikke hjælpe. Vil du derimod gerne vide hvornår dine chancher for at opnå et givent resultat er størst, kunne et årshoroskop være noget for dig.

Årshoroskopet er nemlig et kraftfuldt værktøj, der fortæller dig hvornår de positive tiltrækninger er størst, og ikke mindst i hvilke perioder de er svagest. Vil du gerne træffe beslutninger omkring din familie, dit job, din partner er årshoroskopet den vejviser der kan føre dig til den bedste beslutning.

Årshoroskop 2015 – Læs mere >>
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.