Ansigtspleje – nyt liv til din hud

Ansigtspleje nyt liv til din hud

Forny din hud med en god ansigtspleje

Undrer du dig nogle gange over, hvad der gør, at huden bliver grå og trist? Det er døde hudceller, der hober sig op på overfladen af din hud. Men du kan med en lille indsats, bringe nyt liv, til den triste hud.

Ansigtsbehandling er altid godt for din hud, men en god gang massage og pleje, kan også gøre det. Hvis du investerer i en god ansigtsmaske, der passer til din hudtype, kan vi garantere at pengene er givet godt ud.

Rens de døde hudceller væk fra hudens overflade

Vask dit ansigt godt med rensemælk/lotion, massér produktet godt ind, med cirkulære bevægelser og skyl så din hud med lunkent vand. Vandet må gerne være så varmt at du kan mærke det, da det åbner dine porer i huden – men du må selvfølgelig ikke brænde dig. Hvis din hud virkelig trænger til at blive renset i bund, kan du rense og vaske ansigtet to gange. På den måde vil du trænge lidt længere i dybden på huden med din rens og det lunkne vand.

Nu er din hud renset godt og dine porer er åbne. Påfør nu din maske, igen med cirkulære bevægelser og lad masken virke, mens du slapper af på sofaen.

Vask til sidst masken af, med en klud der har ligget i blød, i lunkent vand. Dub forsigtigt huden tør og giv nu din hud den sidste del af plejen. Vælg en ansigts creme der passer til din hud, helst oliefri og massér nu blidt cremen ind. Din hud vil stråle.

Problemer med acne

Har du problemer med acne, kan du købe en creme der indeholder Salicylic acid. Har du acne problemer er det også vigtigt, ikke at vaske sit ansigt med en klud, men brug i stedet hænderne til at skylle med. Acnehuden vil blive irriteret, da kluden altid vil skrubbe lidt.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

16 − 16 =