April Måneds horoskop for løven

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

April Måneds horoskop for Løve 2016

Løve, det er tid til at skyde og blomstre – fuld af optimisme og positivitet. Foråret er kommet og du fornemmer en ny bølge af energi komme brusende. Den lange vinter kan være hård for helbred og psyke, men der er postive forbedringer undervejs med din mentale og fysiologiske tilstand. Dit helbred styrkes og du vil sikkert føle dig bedre tilpas end du har gjort længe.

Dine relationer til andre er stærke i april 2016, så det er en god tid til at netværke og starte nye projekter. Især hvis disse projekter bygger på teamwork, samarbejde og kræver en god ånd. Du har potentiale til at være meget motiverende lige nu, så i ethvert aspekt af livet, kan du inspirere andre. Gå til opgaven med en konkret positivitet og vær levende og livlig.  Det vil favorisere dig i alle aspekter af livet, hvor du vil gøre et positivt indtryk på andre.

Du har medvind i denne måned, så det er tid til at sætte sejl for de projekter, der har ligget i dvale. Denne periode er især udbytterig for aktiviteter, der involverer marketing, handel og litterær aktivitet samt studier.

Temaet i april 2016 for løven er, at åbne døre for dig selv, prøve noget nyt og skabe muligheder, der ikke eksisterede før.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

7 + fourteen =