April Måneds horoskop for Fisken


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Fisk Månedshoroskop April 2017

Stjernetegnet fisken kommer forrygende fra start i april måned 2017. Du er underlagt temmelig store forandringer i de første dage af måneden, men du føler dig godt tilpas og har det godt med dig selv.

Det ser også ud som om at de første dage af måneden byder på romantik og nærvær. Så glæd dig til en dejlig begyndelse på april med masser af forårsstemning i luften.

Senere på måneden vil fisken have behov for at nå ind til sagens kerne og ikke blive ved med at danse rundt om længere. Det kan være svært, men jo bedre det lykkedes dig des bedre vil udfaldet blive og du vil ende op med bedre at kunne træffe en fair beslutning. Vær gerne villig til at gå lidt på kompromis.

Fiskene er ofte ‘drømmere’, der dagdrømmer og fantaserer sig til virkeligheden. Men hvis du vil ændre rigtigt på virkeligheden, bør du tvinge dig selv ud af dine dagdrømme og tage konkret fat på at ændre virkeligheden omkring dig.

De sidste dage af april 2017 bliver fantastiske for fiskene – sørg for at være veludhvilet og få masser af frisk luft til at klare hovedet.

 

 
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.