April Måneds horoskop for Jomfruen


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Jomfru Månedshoroskop April 2017

De første dage af april måned kan jomfruen godt have en kedelig trang til at kritisere. Forsøg at behersk denne trang og husk på, at du altid skal sikre dig at have alle oplysninger omkring et emne eller en sag før du overhovedet kan tillade dig at dømme eller danne dig en mening.

Jomfruen vil være klar til at opleve nye eventyr, tage på rejse eller blot opleve noget nyt sammen med venner eller dine nærmeste – du er åben for det hele i begyndelsen af april måned.

De månedlige prognoser for jomfruen viser klart, at jo flere sociale arrangementer du kan arrangere eller deltage i, desto gladere vil du være. De fleste født i jomfruens stjernetegn er meget organiserede og meget sociale væsener, så det er ikke så underligt at sociale arrangementer booster dig og gør dig glad.

I dagene midt i april 2027 venter dig spændende nyheder.

De sidste dage af april måned vil du lære en lektie. Så forhold dig fordomsfri og sæt tempoet ned, så du er sikker på at ‘få det hele med’.

Jomfruen er kreativ og eksperimenterende og vil de sidste dage af måneden have behov for at skabe nye måder at gøre tingene på.

April måned 2017 rundes for jomfruen af med filosofiske tanker, hvor du sandsynligt vil opnå at få udvidet din horisont og ende op med en dybere indsigt.
http://pulze.dk/april-m%C3%A5neds-horoskop-2017-for-jomfruen.html


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.