April Måneds horoskop for løven


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Løve Måneds horoskop April 2017

I begyndelsen af april 2017 bør løven undgå de helt store finansielle tilbud – lad dig ikke friste til at købe noget forhastet. Ikke dermed sagt, at du ikke bør handle, men du skal blot tænke dig godt om og sikre at det er dette du vil investere i. Undersøg alt hvad du kan omkring din kommende investering før du træffer et endeligt valg.

Hovedet fejler bestemt ikke noget hos løven og din hjerne er et effektivt instrument for dig – så brug dine evner fornuftigt i de første dage af måneden. Du vil nok forventeligt komme til at skulle arbejde med et større problem som længe har luret.

I dagene midt i april måned 2017 bør du lade dine kreative evner få frit løb. Du vil også få en masse gode ideer og nogle af dem kunne du sagtens handle på og gøre til virkelighed.

Planeterne står godt for dig i denne måned og vil bidrage til at din hjerne arbejder super effektivt i dagene midt i måneden.

Understrømme vil være vældig stærke og stikke dybt for stjernetegnet løven i de sidste dage af april, så vær meget opmærksom på situationerne du havner i. Du bør ikke holde for stramt på din vilje, med derimod give slip og slappe af, så vil du faktisk opleve alligevel at få det som du ønsker dig. Tag nogle dybe indåndinger og giv slip.

April måned 2017 ender med at lære dig en vigtig lektie.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.