April Måneds horoskop for Tvillingen


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Tvilling Månedshoroskop April 2017

Fantaserer du  i de første dage af april måned lidt over hvordan tingene kunne være anderledes? Fortsæt gerne med det, men vær opmærksom på hvordan du selv kan bidrage til at tingene bliver anderledes. Er der noget du kan gøre for at ændre de faktiske omstændigheder?

Noget tyder på, at april måned 2017 vil byde på forhindringer som du vil lære noget af. Indtil videre har tvillingen været forskånet og sejlet problemfrit gennem tilværelsen. Så de første dage i måneden vil du skulle stramme balderne sammen og få det bedste ud af tilværelsen og suge til dig af læring.

For tvillingen viser de astrologiske prognoser også at du i dagene midt i april vil møde udfordringer og din hjerne vil blive sat lidt på prøve. Du vil dog møde udfordringen med oprejst pande og vil slutte af med succes.

De sidste dage af april 2017 vil være oplagte dage for tvillingen til at tale om følelser og det vil virke godt hvis du prioriterer lidt tid sammen med din partner, søskende, god ven eller lign. hvor du ved I har behov for at få talt nogle ting igennem.

Afslut måneden med at hjælpe med at indfri dine kæres ønsker og drømme.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.