April måneds horoskop for Vædderen


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Vædder Månedshoroskop April 2017

I april måned 2017 vil vædderen sandsynligt have god gavn af at lytte lidt til sin intuition. Det kan være svært at følge sin intuition og fornemmelser, men øvelse gør mester og du vil sande, at det er ret ofte at din første indskydelse, der er den rigtige. Så forsøg at øve dig lidt i at følge din intuition.

De månedlige prognoser for vædderen viser super begejstring omkring de første dage i måneden. Du vil være i dit es fyldt med energi og gå-på-mod, så du haster derudaf for fuld kraft. Men husk dog stadig at være opmærksom på dine nærmeste.

Midt på måneden er det oplagt at tage fat på lidt forårsrengøring – du vil være fuld af energi til at udføre en sådan opgave og du vil have det godt med dig selv  bagefter.

Hvis du ønsker at være det, kan du være yderst charmerende sidst i april måned. Dette vil du kunne udnytte til at sno dig ind og ud af situationer.

De sidste dage af måneden bør du sørge for at plante dine fødder solidt i jorden – bliv’ ikke for højtflyvende. Du vil have meget mere gavn af og succes med at forblive jordnær.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.