April Måneds horoskop for Vægten


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Vægt Månedshoroskop April 2017

Nogle gange er det de små ting der gør livet værd at leve – et barns smil, din bedste vens latter eller at se de første forårsblomster titte frem af jorden. Men nogle gange kan vægten have tendens til at overse de små ting og hige efter større mirakler i livet.

Selvom du lige nu føler at du sidder fast og er fanget i en op-eller-nedtur, så husk at mærke og se efter de mindre vidundere som vi også er omgivet af og nyd disse. Stop op og lad dine daglige rutiner blive afbrudt – det vil give dig en chance for at sætte farten lidt ned, så du kan mærke efter hvad der virkelig betyder noget for dig.

De månedlige forudsigelser for vægten tyder på at du i april 2017 får brug for dine gode diplomatiske evner, således at du kan få løst en vanskelig situation. I dagene midt på måneden vil du være i dit kreative hjørne og lade dig inspirere til at tage fat på huslige gerninger.

I de sidste dage af april måned vil vægten være socialt anlagt og uimodståeligt flirtende. Så kom ud og brænd igennem! Slutteligt i april bør du sørge for at få noget ekstra søvn.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.