April Måneds horoskop for Fisken

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...

Fisk Månedshoroskop April 2016

Mådehold kan vise sig at være nøgleordet for fisken i april 2016. I denne periode vil du let føle dig meget motiveret og entusiastisk, men vær opmærksom på at du ikke presser dig selv for at bevise dine evner. Det er en tid, hvor du kan blive tvunget til at tage chancer og du vil måske ligefrem føle dig motiveret af dette, til at udfordre dig selv yderligere. Men vær forsigtig med at tage for store udfordringer op.

Det vil ofte være gavnligt at søge vejledning hos andre, men ligeså vigtigt er det også, at sortere og kun anvende de nyttige råd som gavner din fremtid. Du kan opleve at mange uopfordret vil forsøge at vejlede dig, men i sidste ende er beslutningen og skæbnen din, så følg altid dit hjerte. I april måned 2016 er skarpsynethed dog ikke din force, så du vil sandsynligt ønske at søge råd og støtte hos din nærmeste, hos dem du har mest tillid til – vælg dine rådgivere med omhu.

Du er meget konkurrencedygtige i denne periode, så det er et ideelt tidspunkt for fisken, at foretage sig noget fysisk aktivt og eventuelt bruge energien i en mere sportslig retning. Hvis du har en deadline eller arbejder hårdt på at færdiggøre et projekt, er det en måned, hvor du kan gøre store fremskridt, hvor du kan opleve at være meget produktiv og i stand til at dirigere din egen energi og andres, mod et fælles mål. Du kan være meget motiverende og opmuntrende for andre.

I april måned vil et udbrud af energi og indre optimisme sandsynligt ramme dig og det vil kunne hjælpe dig med at overvinde fysiske problemer. Det er vigtigt at anerkende forbindelsen mellem sind og krop, og hvor meget din mentale indstilling indvirker på dit helbred og din evne til at komme dig efter sygdom. En stærkere mental indstilling kan være netop, hvad du har brug for. Vær afbalanceret i din tilgang og være opmærksom på sind, krop og sjæl.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

15 − twelve =