April Måneds horoskop for Jomfruen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Jomfru Månedshoroskop April 2016

For Jomfruen bliver april 2016 en periode, hvor du med entusiasme og dristighed vil kunne tage imod udfordringer, du normalt ville være dømt til at tabe. Føler du dig rastløs skal du bruge denne energi til at tage kontrollen. Du skal ikke sidde bagerst og lade andre eller tilfældige omstændigheder træffe beslutningerne for dig. Vær aktiv og arbejd med rammerne for dit liv, som du gerne vil have det.

April 2016 er ikke en måned til at hygge og slappe af. Inderst inde er du motiveret og kan bruge din positive energi, som bliver stærkere i løbet af April, til at bringe glæde og sjov i dit liv og samtidig opnå resultater.

Det kunne sagtens være en ny sport eller fitness, for også at have et formål med morskaben. April måned er også et godt tidspunkt at begynde nye studier, støve gamle færdigheder af, eller starte et kursus om et emne der interesserer dig. Brug april til at forbedre dine evner og tilegne dig nye.

Hvis du presses vil du gøre oprør mod restriktioner og begrænsninger, som du føler er urimelige og restriktive. Prøv at undgå diskussioner om religiøse eller politiske spørgsmål, da dine personlige relationer eller dit job kan blive bragt i fare. Det hele kan ende ubehageligt for alle parter uden at det har tjent noget reelt formål.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

16 + 3 =