April Måneds horoskop for Tvillingen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Tvilling Månedshoroskop April 2016

Tvilling, du er heldigvis modig og beslutsom i april 2016. Du vil blive opfordret til at give moralsk lederskab både hjemme, på arbejdet og i dit sociale liv. Du vil opleve et større overskud af energi og vil kunne arbejde igennem uden at blive træt og drænet.

April 2016 er en måned der giver dig muligheden for at træde i karakter som leder, Det kan nemt blive i en rolle, hvor du normalt ikke oplever dig selv. Men hvis du følger dit instinkt kan du faktisk få succes i denne lederrolle. Vær mere opmuntrende end streng, det vil vinde dig respekt.

Det er en god måned at begynde med et sportsligt projekt, hvis du har gået med det i tankerne. Du bør ikke fokusere på det konkurrencemæssige aspekt – da du for tiden er mere præget af entusiasme, end vinder instinkt.

Tvilling, april 2016 er lidt af en heldig måned hvis tingene får lov til at udvikle sig rigtigt og hvor du oplever at være mere produktiv end normalt. Selv de mest trivielle rutiner vil blive lettere at bære.

Når du mærker din selvsikkerhed bygge sig op i løbet af April, så brug den til at gøre noget du normalt ikke gør. Tag nogle chancer, ansøg om nyt job eller en bedre stilling, deltag i nogen konkurrence eller sagt på en anden måde, kom ud og forfølg heldet.

Du bør ikke indlede større ændringer lige nu, men alt i alt er det er en fremragende måned til at teste din “Hvo intet vover, intet vinder” attitude.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

one × 2 =