April Måneds horoskop for Skytten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Skytte Månedshoroskop April 2016

I løbet af april måned 2016 kan du føle en snert af usikkerhed. Generelt er det et år, hvor tempoet er højt og begivenhederne til tider forvirrende. Du skal stole på din forstand og på dine instinkter. I dit hjerte, vil du føle dig positiv og optimistisk og alligevel kan dit hoved undertiden forvirre og vil begære mere stabilitet og konsistens. Tidligere erfaringer vil ikke være til meget nytte og vil ikke kunne hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger, hverken på arbejde eller personligt. I år vil alt være nye udfordringer og du bliver derfor nødt til at navigere i helt ukendt farvand – det kan til dels føles spændende, men også også være en reel udfordring for dig.

I år er helt sikkert fuld af forandring og variation. Der vil imidlertid mangle rutine og rutine er uanset hvor lidt vi syntes om det, med til at skabe en afgørende struktur for os, som kan give os et følelsesmæssigt eller psykologisk anker i livet. I år og i april 2016 især, kan du føle det som om du er på et gyngende skib hvor du forsøger at finde fodfeste. Du kan endda føle dig lidt ‘rodløs’ og du vil føle et behov for at komme tilbage til dine rødder, men de vil ikke være der, og der synes heller ikke at være meget at falde tilbage på.

Det er vigtigt at være selvhjulpen, tro og stole på de beslutninger du træffer, uden at se dig tilbage og uden selvkritik – hold vejret, luk øjnene og spring ud i det. Mens du bør acceptere nogle konstruktive tilbagemeldinger i april 2016, skal du ikke tage det personligt, betragt det lidenskabsløst og gør brug af det, hvis du kan. Skytten vil være meget følsom lige nu, og visse kritiske tilbagemeldinger kan risikere at tilføre unødvendig selvkritik og usikkerhed – derfor skal du afvise enhver feedback af negativ karakter for at beskytte dig selv. Dine generelle udsigter for april måned 2016 er meget positivte, men følelsesmæssigt er du ved at tilpasse dig og det er, hvad der forårsager tvivl og bekymringer.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

6 + sixteen =