April Måneds horoskop for Stenbukken

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Stenbuk Månedshoroskop April 2016

I denne tid kan du føle dig en anelse sårbar og ganske følsom og du kan da have tendens til, at påtage dig en stærk og svært gennemtrængelig facade. April 2016 er ikke en måned, hvor du så let vil være i stand til, at modtage kritisk feedback.

Forsøg derfor at undgå situationer som kan skabe konfrontationer med andre, og vær opmærksom på, at du i denne periode kan være særlig følsom. På den måde kan du være beredt eller måske helt undvige fra, øjeblikke hvor du risikerer at gøre eller sige noget, som du senere hen vil fortryde. Sørg for at omgive dig med optimistiske mennesker, der er opmuntrende og spreder positiv energi. Sug til dig af komplimenter og nyd når dit væsen anerkendes.

For stenbukken er det især vigtigt at du i april måned 2016 sørger for at slappe af, rekreerer og lader dig underholde. Det siges at ‘det at arbejde, er den leje man betaler for at leve livet, men ofte ender vi med, at betale den højeste leje og aldrig leve livet’ . I denne tid har du brug for en ændring i miljø og omgivelser, at tage dig et tiltrængt pusterum og nyde livet. Kast dig ikke ud i for store projekter og lad dig endelig ikke gå på, hvis tingene ikke synes helt at lykkedes for dig.

Brug din energi på udviklende, positive og intellektuelle udfordringer. Kreativitet og kunstnerisk fornemmelse vil kunne danne tidlig grobund for senere nye projekter. Sørg dog også for at være aktiv i forskellige henseender, kom ud og nyd solen og gør noget for din generelle sundhed. Læg også vægt på andre og dine omgivelsers velbefindende, da det vil være en oplagt måned, at dele ud af god energi og omsorg.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

3 × 3 =