April Måneds horoskop for Tyren

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Tyr Månedshoroskop April 2016

Tyr, i april 2016 vil nogen ting synes at gå baglæns. Du vil møde begivenheder og reaktioner fra andre der får dig til at tage et skridt tilbage og tænke over tingene.

April 2016 er nemlig en periode, hvor du kan tage en pause, gøre status og måske genoverveje din strategi, hvilket vil være gavnligt for din videre færd. April er bestemt ikke en måned, hvor du skal forsøge at presse på, i forhold til tingenes normale gang. Du bliver nødt til at stoppe op, lytte, og mærke efter. Er din plan god nok, eller skal der tilpasses.

Du skal ikke opfatte det som en forhindring eller modstand. Blot vær bevidst om at der bydes dig en mulighed for at re-justere og genoverveje den måde, du normalt opfatter og håndterer mennesker og situationer. Og for dig Tyr, kan det være et nyttigt tidspunkt at finde ud af hvor du står rent følelsesmæssigt, i de forskellige dilemmaer der er i dit liv. Situationer hvor du ellers lader intuitionen bestemme. Dette vil også hjælpe dig med at anlægge en mere indsigtsfuld tilgang fremadrettet.

Det handler ikke om det praktiske, det handler om dig kære Tyr.

Meget af denne periode handler om vækst, personlig magt og præstation. Men vær opmærksom på, at hvad der foregår inden i dig, er lige så vigtigt som hvad der foregår omkring dig. På en måde, vil de eksterne forandringer der sker i dit liv være en simpel refleksion af de ændringer du gennemgår personligt. Problemer der opstår i denne tid, skal analyseres og sættes i forhold til din interne udvikling.

Du har et behov for at føle dig 100% sikker på dine beslutninger og handlinger. Det må betyde noget, og det skal bidrage til din rejse her i livet. Alt hvad der ikke bidrager konstruktivt må droppes og det er blevet tid til en justering, for at komme tilbage på rette spor.

Du skal altså ikke flytte på destinationen, men have i baghovedet at en omlægning af rejsen i april 2016, vil gavne din sag.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

four × 3 =