April Måneds horoskop for vædderen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

April Måneds horoskop for vædder 2016

April 2016 Horoskopet for Vædderens stjernetegn forudsiger at dette bliver en god måned til at få styr på dine finansielle anliggender. Sidste måned stod også i økonomiens tegn, men der var der fokus på arbejde og indtjening. April kan med fordel benyttes til at effektivisere din privat økonomi og dine personlige ressourcer.

Selvom April 2016 faktisk er en udmærket måned at investere i, vil kræfterne være bedre brugt, på at gå den aktuelle situation efter i sømmene. Betaler du for meget for de tjenester og tilbud du benytter? er dine lån eller abonnementer for dyre? Undersøg nye alternativer og se om du ikke kan finde det bedre, eller billigere. Genforhandl dine aftaler og stop med at gøre ting selv, du kan outsource til andre.

Du kan med fordel også effektivisere dine personlige ressourcer. find ud af hvordan du styrer din tid, undersøg om du kan blive mere produktiv ved for eksempel, at arbejde flere timer i hjemmet eller ved at indføre nye rutiner. April måned er den rette til at spare tid og penge.

Det ser ud til at et tema i april 2016 kunne blive omsorg for en nær person, eller en forældre. Der er tale om, at en far eller en person der har været en faderfigur, har behov for støtte og omsorg. En omvendt rolle fordeling optræder i forhold til jeres vante roller, du vil rådgive og pleje en person, der engang gjorde det samme for dig.

Vædder, April 2016 vil også være indsatsen værd for dig, hvis du gør noget for miljøet. Du vil kunne gøre en forskel på dit arbejde, i en forening eller med et privat initiativ. Du kan deltage aktivt i oprydning af et område, gøre noget for at fremme dyrelivet eller bevarelse af lokale naturområder.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

4 + seventeen =