April Måneds horoskop for Vægten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Vægt Månedshoroskop April 2016

April vil have massere af proaktiv positiv energi til rådighed, der kan inspirere dig til at indlede forandringer og få hul på nye ideer. Den modstand du bliver stillet over for, vil du med lethed kunne overvinde, når først du gennemskuer hvor svag en modstand det i virkeligheden er. Dit nøgleord her er beslutsomhed.

Du kan også bruge den positive energi til at rette din personlighed mod andre. En let og munter attitude vil hjælpe dig til at skabe nye relationer både privat og i dit arbejdsliv. Bruger du din energi vægt, til at være udadvendt og lade omverdenen se at du er en person der kan få tingene til at ske, vil begivenhederne styrke din selvtillid og du vil sandsynligvis tiltrække mennesker der vil hjælpe og bidrage til din fremtid.

April 2016 er en måned med god karma, hvor vægtens mange positive tiltrækninger kan udnyttes til personlige vindinger og fordele. Men lad ikke den gode stemning lulle dig ind i en følelse af selvtilfredshed og passivitet. Tingene kommer kun til dig, hvis du tager chancer og kontrol over dit liv, ingenting falder ned fra himlen uden en indsats.

Vægt, du er temmelig eventyrlysten i april 2016 og kan med fordel prøve kræfter med nye sportsgrene eller udeaktiviteter. Du kunne også besøge steder, der udfordrer og uddanner dig.

Du kan vokse og udvikle dig dette forår, både fysisk og mentalt. Alle muligheder står åbne, så vær omhyggelig med hvor du lægger dit fokus.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

3 × 3 =