April Måneds horoskop for Vandmanden

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vandmand Månedshoroskop April 2016

Vandmænd er i bund og grund ikke særlig instinktive, i virkeligheden foretrækker de at handle i overensstemmelse med fornuft og kritisk vurdering. Men i april 2016 vil du kunne opleve at være temmelig følelsesmæssigt og instinktivt drevet. Ofte vil dine impulsive reaktioner på en situation, være i stik modsat retning af hvad du bevidst havde til formål. Resultatet af din impulsive handling kan medføre, at du uden yderligere forvarsel skifter kurs og mål. Ud af igenting, kan følelser og irritationer blusse op og det vil være svært for dig, at lægge låg på dette virvar af følelsesmæssige intryk igen.

Du kan være temmelig defensiv og følsom lige nu, og det er derfor ikke et godt tidspunkt at træffe afgørende beslutninger. Det vil dog for mange vandmænd opleves som en god måned, at få afhændet og gjort nogle af de ting, som du længe har ønsket at gøre noget ved. Netop at få udrettet noget i denne periode, vil tilfredsstille din ånd og kan bringe dig fornyet sjælelig styrke. Du kan opnå præcis hvad du sætter dig for.

Familien vil være vigtig for dig i april måned 2016 og du bør rejse for at besøge familie eller hjemby. Men bliv´ikke overrasket hvis dit besøg viser sig at indebære, at du skal gøre en konkret og mærkbar indsats, for fastholde eller genopbygge menneskelige relationer. Den indsats du yder, vil bringe både du og dine medmennesker tilfredsstillelse og vil give dig fornyet fokus i livet. Hvis det er dig muligt at ‘æde lidt af din stolthed’ for en periode, kan det på forunderlig vis løsne op til gavn for du og dine nærmeste og bringe Jer tættere sammen.

Der kan være noget der nager i april måned, noget du ved skal gøres, men som er skubbet forud i en længere periode. Tager du ikke handling på det og gør noget, vil det komme til at gøre dig irritabel. Det bedste du kan gøre er, at rette din energi mod en konstruktiv handling, især hvis det omhandler menneskelige relationer.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

five + fifteen =