December Måneds horoskop for Jomfruen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Jomfru Månedshoroskop December 2016

Jomfruen vil være i sit højeste gear i december 2016 og din sans for humor vil være fantastisk. Du vil være i humør til sociale aktiviteter, til spil, hygge og gåture og jomfruen vil afgjort nyde at blive stimuleret i denne måned.

Du vil nyde at gøre noget særligt ud af dine julekort og gaver til mennesker som du har kær og du vil ikke undlade at sætte dit personlige præg herpå, da du er i dit kreative hjørne. December 2016 er generelt en god måned for jomfruen at beskæftige sig med kreative sysler, arbejder der involverer kunst og håndværk. Måske du i anledning af julen kaster dig over noget sæsonbetonet og selve det kreative arbejde vil være godt for dig og vil virke teapeutisk.

Du vil nyde fysiske udfordringer i december måned og vil kun have godt af at kaste dig ud i enten motionsløb eller energiske øvelser. Det vil også være godt for dit helbred at holde dig i form og bevægelse i den søde juletid, hvor vi har tendens til at spise lidt for mange gode sager.

Jomfruen kan være ganske impulsiv i december, så vedr. indkøb bør du sørge for at gemme kvitteringer mv. så du har mulighed for at bytte dine varer, om du skulle fortryde.

December måned er en god tid for dig at begynde så småt at tænke på næste år, især i forhold til penge og evt. nye måder  at tjene penge på, spare penge eller foretage investeringer.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

6 + one =