December Måneds horoskop for løven

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Løve Måneds horoskop December 2016

For løven vil december 2016 være en måned hvor penge og investeringer kan være et tema. Vær påpasselig, du bør hverken at låne fra andre eller låne ud til andre, hverken af penge eller ejendele – hold tingene adskilt.

Pas på dig selv i denne måned og sørg for at have forsikringerne i orden og tag dig dine forholdsregler, for når saturn bevæger sig ind i neptun kan du risikere at blive et uheldigt offer for uforudsete omstændigheder, uanset hvor godt du er forberedt.

Tingene kan let bevæge sig ud af kontrol og forstyrre rækkefølgen i dit liv, så overlad ikke dig selv med stramme deadlines i december, hvor du blot stoler på at universet hjælper dig.

Til trods for at du arbejder hårdt i december 2016 kan du godt ende op med at være lidt skuffet over resultaterne og du kan også let føle dig undervurderet og at du ikke bliver værdsat. Denne følelse bør løven ikke tage til sig, da det blot skal ses som værende en forbigående fase hvor tingene lader sig påvirke meget på grund af planeternes placering.

December måned er for løven en særdeles følelsesbetonet tid, hvor du vil være i tæt forbindelse med psykiske fornemmelser og drømme – lad dine meget fintunede fornemmelser guide dig og give dig profetier. Pludselige déja vu eller en stærk følelse omkring en person eller hændelse bør ikke ignoreres.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

14 − 6 =