December Måneds horoskop for Skytten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Skytte Månedshoroskop December 2016

Skytten har virkelig brug for en pause og at slappe lidt af – dertil kan du bruge december måneden hvor du mentalt og fysisk får lov til at geare ned og få ro på den ellers travle hverdag. Lad være med at lægge ambitiøse planer om hvad du skal nå i løbet af december og er det arbejdsrelateret må du forsøge på bedste vis, at planlægge dig ud af det eller uddeleger det arbejde du kan.

Selv hvis du har svært ved at bremse op og sætte farten ned, er det vigtigt at gøre rekreative og afslappende ting, der giver dig mulighed for at koble lidt af.

Julen vil som vanligt friste dig med alt for mange gode sager og alkohol, men vær meget påpasselig med hvad og hvor meget du indtager og huske at gøre alt med måde.

Skytten er meget praktisk anlagt i denne tid og vil sørge for at få tingene udført og afsluttet på en effektiv måde – det være sig mange af de projekter som du har haft gang i hele året.

I december 2016 vil det være en ulempe for skytten at idealisere fortiden for meget og forsøge at sammenligne fortiden med nutiden, da det let kan kaste et alt for positivt lys over fortiden. Du må derfor heller ikke forsøge at genskabe tidligere tider ved at fremtvinge noget  der var engang, da det ikke vil føre noget godt med sig. Lev i nuet og vær positiv.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

five × 4 =