December Måneds horoskop for Tvillingen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Tvilling Månedshoroskop December 2016

Tvillingens kreative evner, stærke viljestyrke og motivation vil få tingene til at ske hurtigt og effektivt hen mod slutningen af 2016. Dette år vil klart sluttes af på en fantastisk måde, fuld af live og følelser.

December 2016 vil være en travl måned for dig og du vil være på farten en hel del for at deltage i en masse spændende arrangementer.

Du vil have en næsten overvældende følelse af frihed, da noget af al den personlige tvivl som har fyldt meget i dit sind hele året, nu vil være rystet af dig, så du vil have genfundet tilliden til dig selv. Du vil sagtens kunne opleve dig selv som midtpunkt ved flere begivenheder fremover og du vil nyde det.

I december 2016 vil der for tvillingens vedkommende være fokus på udvidelse af familien og du vil gøre en indsats for at være så imødekommende og omfavnende som overhovedet muligt, når du planlægger sammenkomster. Du vil især være villig til at gøre en ekstra indsats overfor en ældre slægtning eller at støtte et familiemedlem eller en god ven, der er alene i løbet af juleferien.

At være omgivet af familien er virkelig hvad du har brug for og vil give dig fornyet energi og give dig selvsikkerhed til at gå ind i 2017 med proaktiv og positiv tilgang til tingene.

2016 slutter med en slags fejring af hvad du har opnået hele året og vil på den måde også være et glimrende boost i forhold til dine mange planer i 2017.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

7 − five =