December Måneds horoskop for Vandmanden

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vandmand Månedshoroskop December 2016

Vandmanden bør være forsigtig med sine indkøb denne jul. Pas på ikke at blive narret af noget der ligner fantastiske tilbud, men som har skjulte vilkår eller bindinger som du ikke havde regnet med. Det gælder især indkøb af mobiltelefoner og lign. ferier eller investeringer i bredbånd. Sørg for at du kan kan returnere dine indkøbte varer uden omkostninger, hvis du skifter mening.

Der vil altid være tidspunkter i livet, hvor det tydeligt viser sig, hvem dine sande venner er – og denne december måned, vil du nok desværre opleve at få en pludselig indsigt i de mennesker, som du bruger allermest tid sammen med. Du vil højst sandsynligt opleve at få en viden, som du i bund og grund ikke ønskede at få og det vil medføre, at du derefter trækker dig lidt væk fra dine venner.

Forhold dig gerne til din egen krop og dens signaler til dig og vær opmærksom på hvordan stress kan reduceres. Vandmanden bør generelt have fokus på egen sundhed i december 2016 og det vil være et fint tidspunkt for dig at tjekke både kolesteroltal og blodtryk.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

9 − six =