Design solbriller fra Prada

prada baroque solbrilleDesign solbriller fra Prada i inspirerende barokstil

Med ”Minimal-Baroque” har Prada skabt en helt unik solbrille i ægte barokstil. Solbrillen udstråler originalitet, farve, elegance og frem for alt masser af kreativitet og mod.

Prada skaber bemærkelsesværdige kampagnebilleder

I stedet for en fotooptagelse, som man normalt bruger i branchen, har Prada fået tre forskellige illustratorer til at tegne solbrillerne ud fra deres helt egne fortolkninger. Det har givet et flot resultat med nogle bemærkelsesværdige kampagnebilleder, der i høj grad afspejler den stil og ånd som kollektion er skabt i.

Solbrilleseriens kreative illustratorer skaber high-fashion

llustratorerne Ivo Bisignano, Marcela Gutierrez og Andrea Tarella har ved brug af vandfarve, pastelkridt og akrylmaling formået, at skabe en følelse af high-fashion, som Prada i høj grad er kendt for.

Solbrilleserien ”Minimal-Baroque” fås i tre forskellige farvekombinationer: Hvid/Blå, Hvid/Sort og Hvid/Honning og koster 1.975 kr. Derudover lancerer Prada yderligere to nye modeller, som led i samme projekt.

 

Kommentarer

Skrevet af: Karoline
05/10/11 15:38

Hvor kan jeg købe de solbriller fra Prada?

Skrevet af: Nanna
02/12/11 12:08

Nanna, jeg har fundet nogle Prada solbriller, som kan købes på ebay. Så det kan du eventuelt også prøve.
Håber det er en hjælp – og god solbrille jagt 🙂

Skrevet af: Heidi Appel
09/01/12 18:16

Mine Baroque solbriller fra Prada er købt over Pradas egen e-shop. Jeg har ledt overalt og ville bare have dem og til sidst fandt jeg dem på deres egen e-shop. Er nu den lykkelige ejer af et par mega sprøde Pradabriller -klar til sommersol!


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

15 − 14 =