Problemer med maven – få en god mavefornemmelse

er du god ved din fordøjelseHar du problemer med maven og din fordøjelse, kan en ny pille måske hjælpe dig

Spis groft og grønt. Drik masser af vand. Dyrk motion mindst 30 min. hver dag. Sådan lyder nogle af de mange råd og anbefalinger, som vi alle efterhånden kender til hudløshed.

Men på trods af de gode intentioner og ønsket om det perfekte liv, er der alligevel dage med spandevis af kaffe, for meget sukker, og stress for at nå alle hverdagens opgaver.

Ret op på ubalancen i maven

Især kvinder reagerer ofte på den usunde livsstil med maveproblemer. Lige fra smågener som rumlen, udspilet og oppustet mave til mere alvorlige fordøjelsesproblemer.

Ifølge en nyere undersøgelse lider omkring en million danskere af generelt ubehag i maven. I mange tilfælde kan man heldigvis selv rette op på ubalancerne med et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier.

Bifiform Balance indeholder såkaldt probiotiske mælkesyrestammer – LGG og BB-12. Ved at tage kun en tablet om dagen får man den rette mængde mælkesyrebakterier på en enkel måde. LGG og BB-12 er nemlig blandt de meste undersøgte og veldokumenterede mælkesyrestammer.

Bifiform Balance fås i pakninger med 30 eller 60 tabletter svarende til en eller to måneders forbrug. Den anbefalede dagsdosis er en tablet, og tabletten, der er med hindbær-appelsinsmag, kan tygges eller synkes.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

14 + ten =