Energi i mineraler og krystaller

Elektrofotografi af sneglehus. Energi og krystaller 01Fortællinger fra fortiden rummer beretninger om magiske smykker ladet med særlige energier – kongekroner, septere og halskæder – alle hovedsaligt besat med diamanter, rubiner og smaragder.

I de gamle beretninger kan man læse hvordan de magiske smykker var i stand til mentalt, at påvirke den der bar dem.

I ældre tider betragtede man også smykkerne som langt mere end blot udsmykning af kroppen, hvor ædelmetaller og mineraler der indgik i et smykke, var nøje udvalgt og kombineret, så man kunne skabe et smykke med præcis de ønskede ‘magiske’ og ‘healende’ egenskaber og energier.
Smykker var nærmere at betragte som en slags talisman eller lykkeamulet, som skulle beskytte bæreren. Man anså de magiske smykker som ganske betydningsfulde værktøjer i kampen mod sygdomme, ulykker og negative energier.

Energien i mineraler og krystaller er unik

Energiladet ædelsten - krystaller og energiDet viser sig også, at mineraler faktisk akkummulerer og udleder store mængder af energi og på den måde kan påvirke bærerens temperement, psyke og mentale tilstand.

De fleste mineraler er sammensat af mange forskellige energier og efter århundreders observationer og studier, er det i dag muligt at skelne mellem de forskellige energier i stenene, og tolke deres vibrationer. Enkelte sten udsender en sammenhængende stråle og energi af lys, under særlige forhold. Den specielle lys- og energistråle kaldes også for ‘laserstråle’.

‘Laserstrålen’ er knapt synlig, men anses for at kunne trænge dybt ind igennem det menneskelige væv. Særlige ‘laser-effekter’ er angiveligt kilden til flere af de ‘magiske’ egenskaber hos både mineraler og krystaller. Den megen forkning og viden har gjort, at krystaller og ædelsten i gennem mange hundrede og måske tusinde år, har været anvendt til forskellige formål.

Det meget efterspurgte og sjældne mineral Alexandrit anvendes blandt andet indenfor flyindustrien, hvor Alexandrit laser teknikken bruges til at måle og vurdere temperatur og tryk af miljøet i og omkring den forreste del af flyet. Alexandrit måleren advarer derved flyets piloter om mulig turbulens.

Elektrografi – fotografering af ”krystallers fingeraftryk”

I 1939 opdagede Semyon Kirlian en særlig metode til fotografering, der afslørede at de forskellige krystaller, har hver deres strålingspektra. Selv krystaller af samme mineral, kan have individuelle strålingsspektra der når de analyseres viser, at den enkelte krystal har sit eget fingeraftryk og unikke energiudladning.

Kirlian så at når en genstand placeret på en fotografisk plade, bestående af en tynd glasplade overtrukket med sølvsalte, blev forbundet til en kilde af elektriskladet højspænding, skabte det et særligt billede på den fotografiske plade.

Mange krystaller har også en evne til at absorbere og reflektere udefrakommende stråling som sollys og derfor kan man også opleve, at sten skifter farve når de observeres i forskelligt lys. Førende forskere indenfor området har konstateret, at mineralers farve hænger nøje sammen med antal og sammensætning af ioner i stenen. De fleste ædelsten og halvædelsten er helt klare, transperante og har en meget stærk glans der indikerer, at de har en evne til at absorbere og ændre udefrakommende stråleenergi.

(Illustrationer: Elektrofotografi af sneglehus og elektrografi af krystal)

Læs mere om sten, krystaller og stjernetegn eller krystaller og stens egenskaber og betydning.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

ten − 7 =