Februar Måneds horoskop for Jomfruen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Jomfru Månedshoroskop Februar 2017

I februar måned vil jomfruen være meget kreativ og når du først kommer i gang med en opgave og du får lov til at udfolde dig i dit kreative rum, er der ingen grænser for hvilke nye former og usædvanlige metoder du vil tage i brug. Kast dig ud i det og det vil blive vildt!

Midt i februar 2017 bliver det hele mere jordnært og forudsigeligt for jomfruen og du vil måske bemærke, at der falder mere ro over opgaverne som skal løses.

En jomfru kan være meget detaljeorienteret og denne evne vil du højst sandsynligt få brug for i forbindelse med håndtering og løsning af gamle projekter. Gennemgå gerne tingene meget grundigt, men vær forsigtig i dine udtalelser, så det ikke kommer til at lyde som o, at du udelukkende påtaler fejl og mangler. Tag en dyb indånding og handl velovervejet, så vil udfaldet blive positivt.

Hen mod slutningen af måneden vil du blive en anelse utålmodig og det hele skulle helst være gjort i går. Du må se i øjnene, at det ikke kan gå hurtigere – det vil tage den tid det tager, så du må justere dine forventninger.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

14 + fifteen =