Februar Måneds horoskop for Tvillingen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Tvilling Månedshoroskop Februar 2017

Tvillingen har det meste af tiden et godt hoved, men de første dage i februar 2017

vil det være de helt rigtige vibrationer for dig, som vil gøre forholdene gunstige i forhold til at træffe beslutninger.

Tvillingen er skarp, indsigtsfuld og har ofte en god fornemmelse af hvad der foregår. Især i denne måned vil dine kolleger sætte pris på at have dig med på holdet.

Er du i et forhold skal du være på vagt i denne tid, da der kan komme hårde tider, hvor Jeres forhold sættes på en prøve. Er du single må du væbne dig med kløgt og være opmærksom på, at selv ham der ligner fyren fra dine drømme, kan vise sig at have slette forsæt.

Det er sandsynligt at tvillingen i februar 2017 vil opleve en følelsesmæssig overvældende tid midt i februar måned, hvor du virkelig også er klar til at åbne op for at udtrykke dine mest skattede drømme og ønsker for fremtiden.

Verden ligger for dine fødder, så kast dig ud i livet med åbent sind og nyd eventyret.

Tag en pause midt på måneden, især hvis du har været i midten af nogle følelsesmæssige forhandlinger i nogen tid nu. Du og en partner kan føle Jer klar til at tage Jeres forhold endnu mere seriøst, men tænk dig nu om og tag dig god tid.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

fifteen + 5 =