Februar Måneds horoskop for Tyren

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Tyr Månedshoroskop Februar 2017

Tyren bør forberede sig på, at de første dage i februar ikke er så gunstige og der er høj sandsynlighed for, at du ikke vil føle dig så oplagt.

Uanset hvad der sker i starten af måneden vil det komme til at påvirke resten af februar for tyren og først som sidst, vil måneden nok blive en anelse udfordrende for dig. Det vil være en god øvelse for dig, at forsøge ikke at tage tingene så personligt – pas på dig selv og dit helbred og lad ikke følelserne få overtag. Sørg for at tag nogle time-outs hver eneste dag, hvor du er opmærksom på at gøre noget godt for dig selv.

Midt på måneden vil du være mere ovenpå og have bedre mulighed for at få noget positivt ud af at socialisere med dine nærmeste. Så her vil det være oplagt at tage initiativ til at lave noget god mad sammen med vennerne.

Du vil måske opleve det som værende kedeligt at få trænet og dit program virker utiltalende, men få hanket lidt op i dig selv, da lysten jo reelt er der – hvis ikke du tager fat, har du kun dig selv at bebrejde.

For tyren vil det være godt at tilføje lidt meditation blot fem minutter dagligt og især de sidste dage i februar vil det gavne dig og dine energier. Så det vil klart være den bedste måde at få afrundet februar måned 2017 ved at komme mere i kontakt med dig selv.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

thirteen − 7 =