Februar måneds horoskop for Vædderen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vædder Månedshoroskop Februar 2017

Vædderen vil sikkert opleve at have mange ambitioner og mål for den kommende periode og er du gearet til det, vil det være i starten af februar du kan komme langt med din planlægning. Grib derfor gerne chancen og gøre noget aktivt for at indfri dine mål og drømme.

I din iver for at indfrie ambitioner og mål, er det dog vigtigt at du er ærlig overfor dig selv og forholder dig til dine egne hæmninger, da de ellers vil kunne bremse dig.

Midt i februar måned tilsiger prognoserne for vædderens stjernetegn, at du vil få medvind i dine foretagender og derfor bør stoppe op og virkelig tage dig tid og nyde dette.

Sidst på måneden vil du være velformuleret og have let til samtale. Pas dog på ikke at kvæle dine lyttere helt med al din snak og tendens til lange forklaringer – skær ind til benet, nå ind til pointen og gør det kort og præcist.

De sidste dage i februar 2017 vil ganske sandsynligt byde på kedelige gøremål, men du må hanke lidt op i dig selv og tage det med oprejst pande.

Hvis du har mod på det, er der gode chancer for at skæbnen vil føre dig ad nye veje. Men sørg dog for at have dine fødder solidt plantet i jorden, da du har brug for stabil forankring.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

13 − six =