Februar Måneds horoskop for Vægten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Vægt Månedshoroskop Februar 2017

For vægten vil begyndelsen af februar måned være præget at sød romantik og masser af sjov og skønne oplevelser. Du skal blot være opsøgende og selv være aktivt deltagende. Det virker altid godt at krydre kærlighed med lidt humor. Der vil byde sig masser af gode muligheder for dette i de første dage i måneden.

Bliv dog ikke overrasket hvis begivenhederne hurtigt tager en drejning fra det sjove over til det meget seriøse – grib derimod chancen og få talt ud om tingene.

For stjernetegnet vægten tyder det på, at de midterste dage af måneden vil kræve at du får truffet nogle valg. Du bør derfor holde dig engageret og være bevidst om, at flere af dine forhold kræver at en beslutning træffes.

Vægtens gode energi vil højst sandsynligt komme til at spille en afgørende rolle midt i februar 2017 og kan blive nøglen til succes for dig. Det vil være en oplagt tid på måneden at hygge med dine venner, så tag dig tid til kvalitetstid med dine nærmeste og få lagt nogle planer.

Sidst på måneden vil du være fyldt med sprudlende energi og flirte til højre og venstre. Det kan være svært at modstå din charme og funklende øjne, så nyd at du her vil være på toppen.

Hen mod slutningen af februar 2017 vil vægten trænge til luftforandring, så tag dine vandrestøvler på og tag gerne ud på opdagelsesrejse eller en længere vandring, hvor du søger nye eventyr.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

3 × 5 =