Februar Måneds horoskop for Vandmanden

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vandmand Månedshoroskop Februar 2017

For stjernetegnet vandmanden begynder februar 2017 med et brag! Der er sandsynligt fantastiske ting i vente for dig allerede de første dage i måneden og energien omkring dit stjernetegn vil være god. Du skal derfor se om du kan udnytte den gode energi til virkelig at få mest muligt ud af dine mange projekter.

Vandmanden er i god kontakt med sine tanker og følelser i denne tid, så dine tanker vil uden tvivl føre dig vidt omkring. Du er som oftest, fyldt med ideer og dine visioner  og drømme fejler ikke noget, men du må acceptere at ikke alt kan blive til virkelighed.

Dagene midt på måneden vil være præget af mange dybe tanker for fremtiden og det vil være godt for dig, at få skrevet nogle af disse tanker ned. Da du har denne dybe kontakt med dine følelser i denne periode bør du også lytte til dine inderste fornemmelser.

Februar måned bør rundes af med masser af selvdisciplin. Du skal være viljestærk og tage handling på situationerne der byder sig.

Du bør også passe godt på dig selv de sidste dage og sørge for at få dyrket noget motion, spise godt og få godt med søvn.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

11 − nine =