Firmajulefrokost – vær forberedt!

Firmajulefrokost Det er igen tid til julefrokost, måske en julefrokost mere, og så en firmajulefrokost…

Julefrokosttiden er over os og langt de fleste skal minimum af sted til én af den slags julegilder, hvor humøret plejer at være ekstra højt.

Èn af den slags druk og ædegilder, hvor mange giver slip på de daglige hæmninger og giver poker i det hele. Men hvis ikke man passer godt på, kan den årlige firmajulefrokost, have store personlige konsekvenser og i sidste ende føre til knuste drømme, karrierer eller i værste fald en fyring.

Opfør dig ordenligt til julefrokosten

Mange tænker sig desværre ikke om og tror at de er usårlige ved julefrokosten på arbejdspladsen. Her er det selvfølgelig både chefer og ansatte der skal passe på, hvordan de opfører sig.

Firmajulefrokosten er bare ikke festen man skejer ud til. Hvis man tager sit arbejde seriøst er det derfor vigtigt stadig ikke at blande arbejde med fornøjelse også selvom det er jul og det er fristende at ”give slip”.

Der er selvfølgelig heller ingen grund til helt at blive afholden, men det er bare bedre at drikke med måde og det er altså fedest at kunne huske aftenens begivenheder.

Efter julefrokosten

Man skal kunne se sine arbejdskolleger i øjnene igen om mandagen, efter julefrokosten. Det skal være sjovt at gå på arbejde og bare én dårlig julefrokost kan spolere både karriere og drømme.

utilstedelig adfærd til en julefrokost vil næsten altid klæbe, så selv om du i den almindelige arbejdstid er både seriøs og hyggelig, kan prisen blive ganske høj. Så tænk dig nu om, inden julefrokosten går løs!


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

10 + 2 =