Fisk – Stjernetegnet fisken

Læs om stjernetegnet Fisken

19. Februar – 20. Marts

Fisk stjernetegnet fiskenDit element: Vand

Skæbne planet: Neptun

Symbol: Fisken

Din sten: Ametyst
Se alle fiskens lykkesten

Styrer: Astrologiens 12. hus

Fiskens inderste ønske: At leve deres drømme og gøre fantasier til virkelighed.

Beskrivelse af Fisk, mand / kvinde :

Fiskene er mystiske og dragende enkeltpersoner. De fleste fisk er meget talentfulde, men selv om de er dygtige på mange måder, tilbringer de stadig det meste af deres liv med at kæmpe mod “forvirrende” betingelser.

Fisken er det tegn, der er symboliseret ved billedet af to fisk. Deres symbol forestiller to fisk, den ene opadgående, den anden trækker nedad. Dette afspejler, hvordan fiskene ofte er splittede mellem to veje i livet, eller rent faktisk lever to meget forskellige eksistenser på samme tid.

Tallet 2, er et meget stærkt tal for dem. Dette stjernetegn er anerkendt som værende helgener og syndere i èn og samme person; eksempelvis trendsetter indenfor mode eller kunst – og den fortabte sjæl, filosoffen og den psykotiske og visionære.

Men som en kredit til dem, der overvejer deres mange sårbare karakteristika; er fisken utrolig fleksibel og robust. De findes førende indenfor mange forskellige områder af livet, og mange fisk kan findes repræsenteret blandt top business millionærer. På den anden side af medaljen, findes fiskene rent statistisk også i mange fængsler, reform skoler og alle former for institutioner.

Fisken er en drømmer, en person som virker hemmelighedsfuld og verdensfjern. Fisken er svær at komme ind på livet af, og fiskens omgivelser vil ofte betragte ham/hende som en eneboer eller fantast.

Fiskens personlighed

Fiskene har en livlig fantasi og fantaserer ofte om situationer, mennesker og især romantik – og fordi de bruger så meget tid i deres egen form for “fantasi verden” kan dette bevirke, at de kommer til kort i andre mere verdslige situationer. Men netop på grund af, at de ofte lever i denne indre verden af fantasi, opfatter fiskene sjældent hvad der sker omkring dem og ser ikke “sagen” i dens sande lys.

De ser i stedet livet som de ønsker at se det, farver deres opfattelse af verden i nuancer og toner. Derfor er det ikke så mærkeligt, at dette er et tegn der byder på både mirakler og desillusion. Hvis du er en fisk, vær da opmærksom på at dine følelser er dit svage punkt.

Fiskens eventyrlyst er udpræget, om end disse eventyr ofte forgår inde i hans/hendes eget hoved. Fiskens fraværende opførsel misfortolkes ofte, som ligegyldighed eller mangel på interesse for sine omgivelser, men dette er helt usandt. Fisken har blot ofte en trang til at være alene med sine tanker.

En ting, der ofte laver ravage i fiskens liv, er romantikken og kærligheden. Fisken er nemlig både meget romantisk og sentimental. Så når tingene kærligheds mæssigt går godt for fisken, er han/hun i “den syvende himmel”. Men når det går skidt med kærligheden, synes hele verden at vælte og intet er til at overskue. Derfor er fisken ofte nødt til at tage masser af ferier (eller afspadsering) for at klare livets mange forskellige belastninger.

Fisken er en god elsker, og besidder mange positive egenskaber. Alligevel er han/hun tilbageholdende med, at engagere sig for dybt i længerevarende forhold.

Fiskene er det mest følsomme tegn i Zodiac, så er du fisk, er nødt til at pleje dig selv ekstra meget. I din reneste form er du synsk, visionær og et ledende lys for alle, der kender dig. Men når du er “nede”, bliver du dybt deprimeret, besidderisk og konfus. Se hvad stjernerne siger om dig og din skæbne

Fødselshoroskop – Bestil eller læs mere

Har du sider af dig selv du ikke forstår? Ville du gerne handle anderledes i nogen bestemte situationer, men falder altid tilbage i gamle handlemønstre? Med et fødselshoroskop i hånden får du muligheden for at lære dig selv bedre at kende, og måske få sat ord på nogle af de mange følelser og fornemmelser du kender, men endnu ikke har beskrevet for dig selv.

Årshoroskop – Bestil eller læs mere

Stjernernes sære indflydelse på vores liv og verden, har været fulgt og beskrevet lige så længe mennesket har nedskrevet vor historie. Det er især med årshoroskopet at de gamle astrologiske traditioner lever videre. Det er her at muligheden for at påvirke ens egen fremtid, gribe chancen når den er der, er størst.

Begge horoskoper samlet i et personligt horoskop


Fiskens Kærlighedshoroskop

Sådan passer fisken med de andre stjernetegn

Se Wikipedia for mere baggrundsviden om fiskenes stjernetegn

Find dit stjernetegn efter dato her, hvilket stjernetegn er jeg?

Eller se en oversigt over alle stjernetegn her

Kommentarer

Skrevet af: Fisk nr.1!
30/12/08 16:48

Da jeg selv er fisk kan jeg faktisk godt se a det meste rent faktisk passer… jeg er en drømmer – ønsker at se tingene fra et andet perspektiv end det rent faktisk er – jeg har svært ved at finde mig selv, og det er en kæmpe opgave i mit liv… men det at jeg ikke kan se tingene som de er i ‘det virkelige liv’ er en total løgn!

Jeg holder mig til virkeligheden, men drømmer tingene anderledes så jeg kan holde ud at tænke på dem.

Men nu da jeg kun er 13 gør det måske også at det er svært for mig at se tingene rigtigt… men jeg er ikke en helt normal teenager (ikke for at blære mig) men jeg holder mig til virkeligheden, lyver ikke (kun hvis det er nødvendtigt) og er ellers meget flittig… jeg har ikke svært ved at holde mig til virkeligheden og alle dens alvorlige ting… jeg har bare evnen til at give dem en lysere farve… så jeg kan holde det ud…

Skrevet af: ida
29/01/09 13:21

det er noget meget godt

Skrevet af: Joe
11/02/09 09:51

Det er Spot on !

Skrevet af: mig.
11/02/09 12:17

det, der med at, der står “men selv om de er dygtige på mange måder, tilbringer de stadig det meste af deres liv med at kæmpe mod “forvirrende” betingelser.” det syntes jeg passer, rigtig godt ind. for jeg har personligt haft mange “forvirrende” betingelser & episoder, i mit liv. så jeg syntes at, det passer meget godt ind.

Vis kommentar arkiv
Skrevet af: Kathrine
17/02/09 01:49

Jeg er 17 . Jeg kan se rigtig mange beskrivelser, der passer som hånd i hanske med min personlighed. Jeg ved ikke helt om man skal tro for meget på denne slags. Men det er klart værd at overveje.
Jeg har altid været en drømmer. Jeg svæver på en lyserrød sky når jeg er forelsket, men når det går i vasken, går jeg helt ned.
Man kan godt sige jeg har to sider af mig selv. den ene slem – den anden god.

Og i det hele taget passer alt det andet også.

Skrevet af: Svanna
20/02/09 11:36

fuck hvor godt 😮 !

Skrevet af: løven
25/02/09 03:35

jeg er løve.. men det meste passer også på mig :=O

Skrevet af: fisken
11/03/09 12:57

jeg er fisk er jeg synes det passer godt på mig

Skrevet af: Astrid
14/03/09 14:04

Som plukket ud af mit liv :O

Skrevet af: G
14/03/09 20:08

Det er da vildt at tænke på, hvor godt det egentlig passer til en. Er lige fyldt 18 og mindst 90% af det der står, passer på min personlighed

Skrevet af: RR
24/03/09 14:16

90% af det der står passer godt.. 😀 det er ret nice :b

Skrevet af: Loui
29/03/09 21:54

Jeg er også fisk, og synes det er så fascinerende at man kan kende sig selv på sådan en måde. Har selv observeret andre, og spørger altid hvad de er i stjernetegn. Fx har jeg det frygteligt med vædderen som er ildtegn, og inden jeg overhovedet finder ud af at personen er dette, kan jeg mærke en form for frastødelse ved personen. Dette er benmærkelsesværdigt synes jeg.

Til jer som mener at nogle af punkterne ikke passer, vil jeg lige sige at man rent faktisk også besidder en ascendant, som er et andet stjernetegn. Dette tegn er vores “facade” den som alle de andre ser, og dette er selvfølgelig også med til at påvirke hvem vi er. Derfor er jeg sikker på at nogle kan føle det en smule forvirrende med stjernetegn engang i mellem, og derfor er det at det ikke “altid” passer “perfekt”.

Skrevet af: Josephine
02/04/09 12:05

Seriøst, det hele passer på mig! XD sygt!

Skrevet af: Pernille
07/04/09 20:12

Det passer! 8D. Wauuurw :3

Skrevet af: Fisk
07/04/09 21:46

WOW. Det hele er 99% rigtigt, det er helt vildt. Det er som om de har skrevet det ud fra mit liv, for sådan har jeg det og sådan er jeg. Det er helt vildt hvor meget det passer, så det er altså værd at tro på – til dem der ikke gør det ;P

Skrevet af: Tila
10/04/09 13:30

Det passer meget godt egentlig, nu er jeg skorpion, men ved at min søster er fisk, og kan sku se det på hende (:

Skrevet af: Annka
01/05/09 13:43

Det passer nogenlunde! 😉

Skrevet af: Aybike
05/05/09 17:47

Det passer riktigt godt 8D! ..

– Nu er jeg vægt i assendant/eller hvad det hedder da jeg kender en der har studeret astrologi i sin fritid og har lært lidt 🙂 Men ellers passer det hele meget godt.

Skrevet af: Lonni
10/05/09 20:12

Spot on!

Skrevet af: Isabella
12/05/09 15:10

Det passer skú perfekt, jeg ku ik sige det bedre selv. (:

Skrevet af: drømmeren som afspejler sig i en fisk gæler…
15/05/09 19:12

helt enig med dig fisk nr. 1. jeg føler også det meste passer på mig undtagen det med at se tingene ‘i det virkelige liv’… jeg føler også jeg ikk er ligesom alle de andre, der er som om deres liv afhænger af positioner og magt! mens jeg ligger på græsset (i gymnastik timerne) og drømmer mig væk i en verden som ingen af dem forstår. jeg er også total flittig. jeg tror i det hele taget at fisk er ”drømmere” dem som lever i deres eget univers. jeg har min egen stil og kører mit eget løb. jeg er helt min egen. og elsker at være forelsket, men kunne ikk finde på at knytte bånd med nogen lige med det samme. jeg er også kun 13år.

Skrevet af: fisken
24/05/09 18:43

Underligt.. Men det hele passer !

Skrevet af: lone
25/05/09 09:10

Jeg er også fisk, og jeg kan også tilslutte mig beskrivelsen af fisken. Der står at tallet to er vigtig for fiskene, der må være noget om snakken, for jeg drømmer temlig tit om tallet to, eks.: jeg skal finde nogle der bor i nr. to. eller jeg kører med elevator og skal af på 2. sal. Det er meget tankevækkende.

God sommer til alle!

Skrevet af: ida-marie
02/06/09 11:48

elsker fisken det er bare det bedste. jeg har fødselsdag den 20 marts.

Skrevet af: trine
16/06/09 22:31

det der er jo mig i har skrevet om, seriøst det er så fedt at ens stjernetegn virkelig passer på en selv så meget! – har i spioneret mig? ej haha’:D

Skrevet af: Anonym
18/06/09 14:31

“Fiskene er det mest følsomme tegn i Zodiak, så er du Fisk, er du nødt til at pleje dig selv ekstra meget. I din reneste form er du synsk, visionær og et ledende lys for alle, der kender dig. Men når du er “nede”, bliver du dybt deprimeret, besiderisk og konfus.”
Dette bed jeg mest mærke i, da jeg selv i mine bedste stunder bare ér der, går på, lytter, læser mennesker og udvikler mig som jeg ikke selv ville tro var muligt, og i mine værste stunder netop er dybt deprimeret og rundt på gulvet..
det eneste der går mig på ved horoskoper er at de er så brede, at de skal ramme SÅ mange mennesker født i den samme måned, og at læser man de andre finder man også ting der passer på en..
som person er jeg, en drømmer, empatisk, kunstnerisk, elskelig, lyttende, svingende og følsom.. så der er sikkert en del der vil passe på mig haha 😛

Skrevet af: Sophie
03/07/09 15:39

Det er overraskende hvordan man rent faktisk kan lære mere om sig selv og sin personlighed og få en bedre forståelse for hvorfor man er som man er, ved at læse sit horoskop. Skræmmende..

Fik engang en til at lave mit fødselshoroskop, og efter det var der så mange ting, som jeg aldrig havde tænkt over som bare gav virkelig meget mening, og det hjalp mig faktisk til at forstå mig selv bedre og hjalp mig til at “finde mig selv”.

Hvis nogle af tingene ikke passer 100% er det fordi ovenstående er et generelt horoskop for fiskene, og for at få det så det passer til en selv skal man nemlig både vide fødselsdato, time, minut og sekund 🙂

Skrevet af: Am
14/07/09 13:10

Rimelig skræmmende at det passer så godt…

Skrevet af: Anonym
02/08/09 19:04

Nøøj hvor det passer, især med hensyn til kærlighedslivet. Faktisk lidt skræmmende 😛

Skrevet af: Anonym
02/08/09 19:07

Det er bare Sååh meget rigtigt alt det der står 😀

Skrevet af: FiSKEN?
03/08/09 18:14

…det passer 95% på mig.. 😉

Skrevet af: Skrevet af fisken
12/08/09 15:54

Der er meget der passer ,,,,på min personlighed

Skrevet af: Maxine.
12/09/09 22:33

Det passer 100% på mig .. Vildt !!

Skrevet af: Fisken fra Kbh
26/09/09 23:54

Hold da op, det meste af det er sq rigtig nok.. Især det med en drømmende verden, og følelserne..
Men det med at fisken ikke er til længervardende forhold, passer nu ikk (: Men ellers super cool !

Skrevet af: FISK.
11/10/09 19:43

det var på en måde ret skræmmende at læse det, for det passer 100% på mig!

Skrevet af: Anonym
22/10/09 23:07

Vi fisk er bare nogle dejlige personer:D få ting genkender jeg ikke, men også kun få, ellers passer det meget godt.

Skrevet af: Thit
01/11/09 19:38

Det er også som plukket ud af mit liv. Jeg elsker disse slags beskrivelser af stjernetegnene, fordi jeg synes det passer så godt. jeg kan rigtigt godt lide at læse om stjernetegn, især mit eget. Jeg bliver stolt når jeg læser det, selvom de fleste der ikke er fisk nok ikke ville blive det. Jeg er en drømmer og jeg er meget romantisk.. eller jeg tænker i romantiske baner i hvert fald. 😀

Skrevet af: Annette
07/11/09 23:40

Ja må indrøm det passer meget godt på mig, men heldigvis så er jeg klar over det, så jeg tar da nogen dage hvor jeg får ro i hovedet, for ellers blir man jo tosse

Skrevet af: Anonym
14/12/09 21:03

Det passer meget godt.. jeg kan godt finde på at dagdrømme i skolen og fantasere om forskellige ting.. og så elsker jeg at være alene med mine tanker..

Skrevet af: Fiskefis
19/01/10 08:46

110% korrekt !!!!!! chokerende

Skrevet af: michael
28/01/10 17:32

hvilke stjernetegn passer fisk godt med og hvilke absolut ikke??????????

Skrevet af: william
08/02/10 19:40

det var da helt ubehagligt…det mit liv der står om..

Skrevet af: Amalie
15/02/10 16:43

Jeg er selv fisk, og jeg elsker det! Jeg tror meget på det med stjernetegn, og der her har lige bekraftet, at man sagtens kan tror på at det passer, jeg kan se at alle tingene passer på min personlighed, ikke alt lige så meget som noget af det andet, men det passer 😀

Og så vil jeg lige sige, jeg så at der var en der havde skrevet at han/hun var løve men at det passede xD Jeg ved at man kan have noget der kaldes en.. Øhh.. kan ikke lige komme i tanke om det nu? Nåh men, det handler om at man godt kan have et andet stjernetegn som man ligner mere, end sit eget xD Men derfor vil der stadig være mange ting i dit eget stjernetegn som også passer på dig 🙂

Skrevet af: guldfisken
26/02/10 00:07

Jeg har læst mange horoskoper om fisken og meget genkender man selv fx. det hvis en spørg hvilken vej vi skal køre er svaret ” Det ved jeg ikke” Jeg er længe om at tage beslutninger og ofte skal tænke længe før jeg svarer og til sidst spørger jeg “hvad var spørgsmålet? fremme i skoene er jeg også og lidt af en krudtugle og ballademager der elsker fis og ballade med humor.

Skrevet af: mig.
27/02/10 09:58

jeg er fisk, men vædderen passer meget bedre på mig ..

Skrevet af: nico
12/09/10 17:34

hele passer ufattelig godt. jeg er selv fisk. det er helt vildt at tænke på at det passer så godt, det som der er skrevet…

Skrevet af: dennis
13/09/10 11:02

jeg håber min drømme går i opfyldese

Skrevet af: Dagdrømmeren
14/09/10 22:16

Kære Fisk hvor er det vildt at der er så mange der også syntes vi passer på det beskrevet, det gør jeg nemlig også.. der ud over har jeg også fået dianosen Borderline syndrom, som har nogle af de træk som beskrives… måske er det ikke en psykisk last men en stor gave fra gud til alle os.. jeg er nu glad for at få et videnskabligt navn for personligheden, men gad godt at finde ud af hvor mange af de flere tussinde der har borderline i DK som så også er født i Fiskens tegn. men tak for astrologi og at vi har et lille fint dyr der passer på os.. ha det godt alle sammen..

Skrevet af: Marianne
17/09/10 14:25

Min mand er fisk og jeg har altid irriteret mig over at han tit er fraværnede… nu kan jeg måske bære lidt over med ham…

Skrevet af: fisk 33
21/09/10 20:12

Velkommen til rodebutikken!:-) ej spøg tl side. det rammer meget godt langt hen ad vejen, men der er mange facetter i dette fiskens liv som ikke, eller for at være helt konkret, ingen forstår. Får altid at vide at “jeg” er svær at finde ud af.. så mange nuancer… bedst som man tror man kender “mig”, besvarer “jeg” spørgsmålet i en helt anden retning som kommer bag på de fleste. Dertil vil “jeg” tilføje at ” jeg” ikke er, uden at lyde for selvhøjtidelig, som gennemsnittet. Har en livserfaring der rækker til et menneskeliv, og mere til. Dette har formet individet og skabt egne normer og værdier for, hvordan man ser og lever. Overordnet set må “jeg” ligeledes erkende at trods de store forskelle der møder “mig” blandt andre fisk er, at det at føle åndelig / mental splittelse er vel ikke så mærkværdigt end som så, hvis man kender sit tegn:-) Fortsat god rejse!:-)

Skrevet af: Skeptiks forhåbningsfuld
24/09/10 19:43

Det er ganske interessant, hvor meget der passer på mig, fx er jeg meget fraværende, drømmende, da jeg ofte tænker over livet. Desuden er jeg meget humørsyg og eventyrlysten.

Men der er mange udsagn, der bestemt ikke passer og dem, tror jeg, at man bare vælger at overse, da det andet er så påfaldende præcist (og ofte positivt). Man kan sammenligne det med en forsinket bus: man bander over den, når den er forsinket, men bemærker knap nok, når den kommer til tiden.

Men det er da en interessant idé, at vores personlighed bliver afgjort af, hvornår vi kommer til verden. Ikke desto mindre ville det være sørgeligt, hvis det var sandt, da der kun ville eksistere 12 forskellige slags mennesker i verden.

Skrevet af: Alexander Lildal FISK.
30/09/10 00:23

det er utroligt at en tekst skrevet af en vildt fremmed passer så godt på en, det lyder jo som om personen der har skrevet teksten kender mig helt ind til benet. det er dog lidt skræmmende 🙂

men dejligt nok at vide at jeg ikke er den eneste der er på den måde!

Skrevet af: Hulabula
06/10/10 11:15

Hejsa alle, da vi i kristendom skulle arbejde med stjerne tegn blev jeg meget overrasket over det meste passer……

Skrevet af: Hej alle i dejlige fellow-fisk:)
18/10/10 01:07

Hvor er det dejligt at læse at man ikke er den eneste forvirrede ubeslutsomme (ofte fraværende) fisk!

hmm, lidt uhyggeligt at næsten alt jeg læser om fisken passer… jeg må være rigtig meget fisk:) Især den med kærligheden, når den er nede er verden sort sort sort, når det går godt, flyver jeg rundt, hehe(men der er nok også andre stjernetegn der har det såden)… men drømme, kærlighed og poesi, love it:)

Fiskekram fra “the fiskepige”;)

Skrevet af: Cecilie
04/11/10 07:54

Er selv fisk og kan også se at mange af tingene passer virkelig godt d:

Skrevet af: Nattha
06/11/10 18:20

sys det er meget sjovt at det hele passer;D

Skrevet af: Amalie
14/11/10 08:39

Vildt godt skrevet!! 😀

Skrevet af: Simone
16/11/10 10:53

det er ikke alt der passer til mig

Skrevet af: Fisk ! :o)
21/11/10 01:08

wow vildt…passer sguda det hele …havde jeg aldrig tænkt over :O

Skrevet af: Fisken
23/11/10 17:32

Hold da op ..! Det passer , især det med at jeg godt kan lide at drømme mig ind i en anden verden .. og mit kærlighedsliv er fantastisk .. undtagen når vi skændtes … uhaaaa , min verden falder fra hinanden og kan ikke tænke på andet end min kæreste ..

SUPER GODT .. DER HAR VI DEFINATIONEN AF MIG 🙂

Skrevet af: Karen
10/12/10 12:07

Kære Pulze-redaktion.
Jeg blev meget rørt, da jeg læste om fisken. Jeg er selv fisk og kan genkende mig selv i -tæt på- alt, hvad der står om fiskens stjernetegn her på Pulze.

Jeg føler mig ofte alene med mine tanker, drømme og livsanskuelser og min livssituation, så når jeg læser mit stjernetegn kenkender jeg mig selv i ensomheden.

Da jeg så læste nogle af kommentarerne nedenunder beskrivelsen af fisken, blev jeg mere rørt, for det gjorde mig tryg og jeg følte mig mindre ensom i verden. Tænk, der er andre i denne verden, der oplever, ser, tænker og drømmer om verden ligesom jeg selv!
En tak til jeres hjemmeside, fordi I har denne her kommentar-funktion, så jeg kan se, at jeg ikke er ene om at være en lille fisk, der svømmer fortvivlet og forvirret rundt i det store basin.

Skrevet af: Lire
23/12/10 22:19

hold da op..

– det passer ap meget. ;s

Skrevet af: lasse
15/01/11 14:10

den sad lige i øjet fik et chock over hvor godt det passede,det er lidt uhyggeligt

Skrevet af: NK
15/01/11 18:13

Jeg er fisk og det hele passede 100%! Der var ikke en eneste ting jeg syntes der var dumt.. fordi det hele var bare mig! det utroligt.

Skrevet af: Hajen
17/01/11 19:58

Spot on! Kan nikke genkendende til mange af punkterne.

Skrevet af: Karl Martin
19/01/11 16:53

Jeg er fisk, og det er nærmest et chok for mig at læse, da det passer utrolig godt til mit liv og min eksistens!. Utroligt 🙂

Skrevet af: Guess who :B
25/01/11 18:11

Det er da utroligt, hvor præcis denne beskrivelse er! Jeg er selv fisk, og jeg kunne med åben mund genkende de punkter. Der var ikke en eneste sætning jeg fandt dumt, da det hele bare passede 100% !

Skrevet af: Anne..
25/01/11 21:12

Ville sådan håbe at det ikke passede.. ´meen.. desværre så er det så rigtig!..

Skrevet af: lise
29/01/11 17:20

Hold da op det er rigtigt

!!!! ;D

Skrevet af: Naomi
12/02/11 17:34

Jeg er fisk og jeg syntes at det passer rigtig godt til mig.

Og det har fiskens stjernetegn faktisk altid3>

Skrevet af: En pige.. 😀
03/03/11 16:45

Jeg synes det passer meget godt.

Jeg er drømmer en hel masse.

Jeg er meget forvirret for tiden.. 😀

Skrevet af: Strange Fish 😉
11/03/11 18:13

Refleksion af ens sjæl uuuhhh nice 😉

Skrevet af: bettina
15/03/11 21:43

Ja jeg selv fisken i tegn. Man kan da ikke undgå at tro på det når næsten alt det der står passer til fiskendes følelser. . Og man kan lære noget nyt om sig selv. Og det passer nok ligesom alt det andet . Jeg elsker astrologi

Skrevet af: dumme
27/03/11 20:47

hvad i er for romantiske sikke noget dramatisk noget det er ikke nogen stor problem sådan er i bare

Skrevet af: Emily (19)
31/03/11 22:02

Syntes det er virkelig spændene at læse om ens stjernetegn! Det passer uhyggeligt meget på mig. Jeg er en drømmer, der lever lidt for meget i min egen fantasi. Jeg er kreativ på mange måder og jeg har 1000 vis af drømme, som jeg ønsker højere end noget andet at leve ud. Jeg er glad for mit tegn da jeg syntes det indebærer mange fantastiske egenskaber.

Skrevet af: mathilde
04/04/11 20:17

Nu da jeg selv er fisk er jeg inponeret over hvordan det passer på mig. for jeg lever i min fatasi for det meste virker tingene jeg drømmer så levende fordi jeg kan sætte tingene i farver og perspektiv. det med at følser er fiskens svage punk er utroligt nok også mit svage punk.

Skrevet af: Mathilde
05/04/11 21:25

Er du sindsyg hvor passer den godt på mig! Set der med to personligheder er bare så sandt.. jeg kan både være helt stille og indadvendt, men også social og vild.. 🙂

Skrevet af: Celina..
09/04/11 00:30

Fuck de jo mig der bliver skrevet om!!3>3>

Skrevet af: Mette
23/04/11 13:15

Det er et super godt uddrag af min personlighed. Især det med drømmeriet, den livlige fantasi og de 2 personligheder er helt skræmmende korrekt. Jeg drømmer ufattelig meget. Jeg ved godt hvordan virkeligheden er, jeg drømmer den bare anderledes. Som Fisk Nr 1. skriver så korrekt: Så er det bare nemmere at holde ud. Jeg har en meget livlig fantasi og bilder mig meget nemt en forkert sandhed ind, den der gør mig ulykkelig og har rigtig svært ved at tro på den virkelige sandhed, som kan gøre mig lykkelig. Når jeg først får bildt mig selv et eller andet ind, så kan du ikke overbevise mig om at jeg tager fejl. Og så har jeg mine 2 personligheder: Den vilde, slemme, uartige og den pæne, høflige og ordentlige.

Skrevet af: Hitler
13/05/11 11:14

Det er mig de kalder adolf hitler og jeg er BACK AGIEN… I BRANCEN

Skrevet af: mathilde
28/05/11 08:53

det er spoocky det passer… wauh

Skrevet af: Mahtilde
29/05/11 08:03

jeg er meget indponeret over hvor meget det passer på mig… det kunne være en selv biografi af mig

Skrevet af: ham der
13/06/11 12:02

et værste ved dette er at vædder og fisk ikke passer sammen. Jeg er blevet fucking forelsket i en vædder hva’ fuck skal jeg gøre -.-

Skrevet af: Celina og Martha
14/06/11 11:21

sygt! det hele passer bortset fra at 2 ikke er vores lykketal!

Skrevet af: Henriette T. Boldrup
20/06/11 13:45

hvad er en skæbne planet ?

Skrevet af: Bæh hullet
26/06/11 23:32

Jeg er totalt meget fenis 😀

Skrevet af: Areech
14/07/11 21:50

det uhyggelig at det passer wow

Skrevet af: Tilde
16/07/11 09:42

Jeg er fisk – og vil gerne komme med en lille modkommentar.
– intet af dette passer på mig! jeg er faktisk overrasket over hvor LIDT jeg kan se mig selv i. jeg fantaserer og drømmer meget, men det er det eneste der ligger nogenlunde til mig af alle disse udsagn – og ikke engang på nogen måde der ligner beskrivelsen i dette horoskop.
dette er den stik-modsatte beskrivelse af mig som person, både i denne verden, og indeni.

Skrevet af: Benjamin
26/07/11 11:15

god elsker… Ja, har jeg hørt flere gange

Skrevet af: Total-Fisken.
16/08/11 22:10

Det passer perfekt! Som i perfekt. Jeg kan være helt nede og helt oppe. Jeg er en stor dagdrømmer og romantiker! Og min største drøm er at få mit ønske om at blive filminstruktør opfyldt! Folk kan nogle gange ikke komme i kontakt med mig fordi jeg dagdrømmer om at få en Oscar eller om noget andet!

Skrevet af: Kimschips
28/08/11 17:17

Ja Er ogaå Fisk og passer 95% på mig også.

Vi er gode til omsorg og pleje også kunne være en god sygeplejerske:)

Skal siges når først vi er i forhold får lidt bekræftigelse vil vi gøre alt det bedste.
Men har også en ven som er fisk han er meget modsat af mig, kunne måske være mere Tyr he he

Skrevet af: laks
11/09/11 13:14

Jeg blev forbavset over, at det passer så godt! Jeg kunne ikke finde én fejl, og især det med kærlighed og de to personer og fantasiverdenen, passer helt usandsynelig godt. Har aldrig troet på sådan noget her før, men nu valgte jeg og læse dette, og jeg må sige, at jeg absolut tror på det nu 🙂

Skrevet af: Lortefisken
16/09/11 15:35

At være mand + fisk = sucks! Det er så ærgerligt, at det ikke engang er genetisk baseret at man skal være sådan – så kunne man udrydde de gener. Det er bare sådan, at en bunke mænd bliver født i det her lorte-følsomme, svingende, ustabile og navlepillende lortetegn!

Det er fuldstændigt umuligt at være andet end et selvcentreret, navlepillende og manipulerende menneske i det her tegn, ude af stand til at være noget for nogen. Fordi man konstant har nok i at kæmpe med sig selv og passe ind i samfundet. Kvinder vil ikke have børn med een, fordi man er ustabil og man mister venner fordi man forsvinder i lange perioder ad gangen. Ren overlevelse, ingen livskvalitet. Intet formål. Dømt outsider fra fødslen.

Hader det lorte-tegn!

Skrevet af: hobit
27/09/11 12:26

jeg er er en fisk (blub blub)

Skrevet af: BeyBlade Fan
01/10/11 11:36

Glæder mig til at jeg får Thermal Pisces !

Skrevet af: Christian
04/10/11 01:02

Jaah det meste passer egentlig meget godt sammen, er selv Fiiisk.. Gaab.

Skrevet af: fisk 4
08/10/11 17:36

passer meget godt, er også fisk

Skrevet af: Den uopmærksomme. xD
12/10/11 20:00

Er tit uopmærksom i timer (Er 12 år), og min veninde siger hele tiden “Har du nu husket..” Hvor jeg for det meste sig “Husket hvad,” og hun minder mig om at jeg er uopmærksom. Men det er fordi jeg hele tiden drømmer mig ind i min egen lille verden (osteklokke, som min mor kalder den). Har kun to veninder jeg kan fortælle alt, så det passer også at jeg er svær at komme ind på livet af.

Jeg har til gengæld intet problem i mit syn på verdenen, men brokker mig så til gengæld helt VILDT over at den er som den er. Har også en meget livlig fantasi.

Fisken =)

Skrevet af: tvivleren
17/10/11 21:31

Tror ikke en meter på horoskoper. Men hold kæft hvor rammer det her præcist! (er selv fisk..)
;o)

Skrevet af: Bodil.
27/11/11 07:10

Det er så sandt, passer fuldstændigt.

Skrevet af: Ditte
02/01/12 01:05

Det passer lige så meget på mig som mange af de andre stjernetegn gør… og jeg er fisk.

Skrevet af: Simone
04/01/12 19:58

Det passer så godt til mig

Skrevet af: Mette
04/01/12 21:33

Det er utroligt hvor godt det passer!!

Men nogle gange tænker jeg lidt på om man ikke bare “tvinger” sig selv lidt til at tro på det??
Jeg er selv ret glad for at være fisk! Jeg synes det er fedt at man kan være sin egen, hvilket jeg vil sige man bestemt er når man er fisk. Ikke for at sige at de andre stjernetegn er det!

Men der er nu et punkt som jeg ville ønske var anderledes.. det med at være genert har virkelig sine ulemper.. Men det har dog også hjulpet mig med at finde de veninder og venner, som jeg ved altid vil være der for mig! 🙂

Skrevet af: Rina
05/01/12 14:36

Passer rigtig godt på mig. Især det med at være en drømmer og det med romantikken. Jeg har lige været helt nede og røre bunden med et ødelagt forhold og havde svært ved at komme ovenpå igen. Fik en mase fravær på min skole osv. Heldigvis har jeg min egen verden fyldt med skøn fantasi og magi

Skrevet af: Louise
10/01/12 07:56

Hold da op! Det passer helt vildt godt til mig! :O Og tallet nummer 2 er også mit yndlingstal! 😛 Det er sku lidt sjovt at det passer så meget! XD

Skrevet af: Lene
11/01/12 18:15

EJ hvor det passer på mig. Syntes også om tallet 2. For også at vide at jeg både er selskabelig, men kan også være lidt af en enespænder.

Skrevet af: Therese Skorstengaard Kristensen
24/01/12 14:05

Jeg er fisk.

Det meste af det hele passer…

Jeg har næsten aldrig held med kærligheden…: (

Jeg har fødselsdag i marts, den bedste månede som man siger….

Det er helt vildt fedt at læse om det…: )

Skrevet af: Mia
25/01/12 11:33

Ej, det passer mega meget godt mig! Ej vor er det cool. Min planet, det er kun min planet ikke andres! F*ck jeg er hot!!!!

Skrevet af: Sisse
09/02/12 18:13

Jøsses! Det hele passer jo! Det løber mig koldt ned af ryggen at læse min egen “selvbiografi”!

Skrevet af: Stig
09/02/12 20:21

Jeg er 17, snart 18 men … hold da k*ft, hvor det passer godt alt hvad der er skrevet.

Skrevet af: christian charlie virt
14/02/12 19:47

det er vildt så godt som det hele passer. specialt det med at have brug for tid til mine egne tanker og det med forhold og følelser.. det har specielt gjort at jeg holder mine følelser tilbage for ikke at blive knust af dem

Skrevet af: Amalie
03/04/12 23:23

Meget fint, det passer godt på mig – hihi :). Vil bare lige sige, at fiskens sten altså er en Ametyst 🙂

Skrevet af: fisk!
05/04/12 20:38

JUSTIN BIEBER ER OGSÅ FISK!!3>

Skrevet af: Nancy
08/05/12 16:00

årrh ja det er helt vildt hvor meget ens stjernetegn passer wow! det er det der er så godt at man faktisk ved hvordan man er, men dejligt at vide at jeg ikke er den eneste der har det sådan i verden god dag til alle 🙂

Skrevet af: Lybek
20/05/12 22:10

Den sad 110%… Jeg har faktisk lige fundet meget mere ud af mig selv…!!! TAAAAAK!!!! Det er XXXXX skræmmende!!!

Skrevet af: Fisk
22/07/12 01:22

100%. Smukt 🙂

Skrevet af: Fiskeeeeeeeeeeeeeeeeeen
24/07/12 02:12

Jeg må indrømme at det meste passer utrolig godt, men jeg synes ikke altid det er nemt at være fisk..

– Tilgengæld må jeg erklære mig uenig i det med at man ofte er genert, og skjuler sine talenter, da jeg altid er utrolig udadvendt og impulssiv! Og skjuler hverken mine talenter, eller lader min partner dominere 🙂

Skrevet af: Anna Fisk.
11/01/13 14:01

Jeg er fisk men gad godt og være en løve men er også glad for at være en fisk:-).

Skrevet af: Nina p
12/08/13 10:51

Åh Gud. Passer så godt. Men vil også sige jeg er alt for meget realist til ikke og drømme mig væk!

Skrevet af: Per H. Christiansen
03/11/13 15:07

“Fiskene har en livlig fantasi og fantaserer ofte om situationer, mennesker og især romantik – og fordi de bruger så meget tid i deres egen form for “fantasi verden” kan dette bevirke, at de kommer til kort i andre mere værtslige situationer”.
Der er ikke noget, der hedder værtslige situationer. Det hedder verdslige situationer:
http://ordnet.dk/ddo/ordbog?entry_id=12006455&query=timelig

Skrevet af: fisken…
10/11/13 16:17

Har lige mødt en person som er født d. 19. marts, men som bestemt ikke virker til at være fisk, derimod virker han mere som en vædder? Jeg er selv rigtig meget fisk, og synes han virker meget anderledes, som om han fører an og viser vej.


5 Kommentarer til “Fisk – Stjernetegnet fisken

 1. Det passer da rimelig godt. Skræmmende nok. Jeg er selv en type der konstant er forvirret om alt i livet, og nu hvor jeg skal ud fra et forhold, så prøver jeg at stabilisere livet, og finde mig selv (igen). Bliver drevet af alt alt for meget flirteri. Nok noget af det som jeg gør mest..

 2. Jeg er fisk jeg ville spørger om en fisk kender en rigtigt godt men den anden fisk kender ikke den anden tror i at de to kan komme sammen

 3. Måske kunne det interessere nogen her, hvorfra betegnelserne til alle de forskellige 12 stjernetegn kommer, og heldigvis forstår næsten alle jo også tysk, men for nemhedens skyld har jeg oversat en lille smule af det første til dansk:

  [GEJ.03_102,01-7] Opfinderne af stjernetegnene var de oprindelige indbyggere i Egypten, som for det første havde en meget høj levealder, og for det andet havde de altid en ren og klar himmel, hvor de kunne se de forskellige stjernetegn, og for det tredie sov de fleste mennesker om dagen, og arbejdede kun om aftenen, når det var køligt nok. I den første sæson (ud af 12), som især i Egypten er ledsaget af regnvejr, kaldte de derfor det første stjernetegn “Vandmanden”, som bliver symboliseret med en figur af en hyrde i det øjeblik, hvor han kommer med en spand vand for at give dyrene vand.

  Efter disse 30 dage i “Vandmandens” tegn holdt det som regel op med at regne, men Nilen med alle dens sidearme havde en meget høj vandstand og mange fisk, som ville dø og rådne op, når vandet trak sig tilbage. Derfor blev der i denne periode spist så mange fisk som muligt, men langt den største del af fiskene blev som forråd for hele året lagt i salt og tørret af luften, som på den tid i Egypten var præget af heftigt blæsevejr. Derfor blev et aktuelt stjernetegn i denne periode kaldt efter fisken
  http://jesusoffenbarungen.ch/Lorber/GrossesEvangeliumJohannis3.html

  !!!:
  https://translate.google.de/

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

nineteen − 1 =