Fjern ar efter sår og acne

Fjern de grimme ar efter acne med ny silikonegel

fjer ar efter sår og acneHvem ønsker at gå rundt med grimme ar? Nej vel. Og allerværst er det selvfølgelig, hvis det sidder fuldt synligt i ansigtet. Kelo-cote er en ny silikonegel til behandling af alle typer ar – så du igen kan få pæn hud uden skader.

Et skæmmende ar er ikke det fedeste at vise frem, når vi hopper i bikinien eller dresser op til fest. Og er det helt slemt med et skæmmende ar i ansigtet, kan det for mange betyde et dyk i selvtilliden.

Fjern ar efter acne

Men heldigvis er det ikke svært at behandle ar, så huden igen bliver pæn og selvtilliden stiger. Med silikonegelen Kelo-cote kan alle nu selv behandle ar fra hudskader som for eksempel acne, brandskader og kirurgi.

Gelen gør arret fladere, blødere og glattere, fjerner kløe og ubehag samt mindsker misfarvning. Kelo-cote er en gennemsigtig og selvtørrende silikonegel, som smøres direkte på arret. I løbet af ganske få minutter er den helt tør, og straks efter kan den dækkes af eksempelvis make up og solcreme.

Kelo-cote kan anvendes til både børn og voksne. Selv personer med meget følsom hud tåler silikonegelen, der lader huden ånde, så arret indenunder heler fuldstændig naturligt. Produktet er vandafvisende, og det kan bruges på såvel nye som gamle ar – så længe arret stadig er aktivt, det vil sige rødt og eventuelt hævet.

Hudlæger anerkender silikonegel

Over 1500 mennesker med meget voldsomme ar, deltog fra 2003 til 2005 i en undersøgelse af effekterne af Kelo-cote silikonegel. Omkring 80 procent af alle de medvirkende, oplevede ifølge dem selv og deres hudlæge, en klar bedring efter brug af silikonegelen.

Den nye silikonegel kan købes i håndkøb på apoteket.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

12 − ten =