Fjern vorter – frys dem selv

vorter frys dem selvVorter på hænder og fødder – slip af med de ømme vorter

Vorter! De blomkålslignende gevækster på fødderne er grimme og måske også generende. Og med sommerens bare tæer i vente er det nu, at der skal gøres noget ved problemet.

Er du én af dem, der elsker svømmehallen eller fitness-centeret om vinteren, har du sikkert også prøvet at have vorter. Nogle er så fornuftige at gå til lægen, for at få has på problemet, men mange gemmer vorterne væk i de tykke vintersokker – og håber, at ingen ser dem. Men med en forhåbentlig varm sommer i vente, ryger sokkerne til fordel for bare tæer, og så kommer vorterne frem i dagens lys.

Frys selv dine vorter

Wartner er baseret på frys selv metoden og allerede efter ca. 10 dage forsvinder vorten, så man hurtigt har pæne fødder igen.

Med gængse håndkøbspræparater tager det op til tre måneder, før vorterne er forsvundet. Wartner får vorten til at forsvinde hurtigt og metoden loves at være meget enkel og sikker.

Behandlingen af vorter

Behandlingen tager mellem 20 og 40 sekunder, alt efter vortens størrelse og placering. Frysemetoden, den såkaldte kryoterapi, er en af de metoder, som praktiserende læger har brugt i årevis.

Vortevævet er mere følsomt overfor kulde end frisk hud og det er grunden til, at kryoterapi er så effektiv. Kryoterapi, som udføres i hjemmet, er lige så godt som de frysemetoder, der anvendes af de praktiserende læger – forudsat at brugsanvisningen følges nøje.

Wartner findes i to varianter – Fod og Hånd. Begge pakninger indeholder 50 ml gas og rækker til behandling af op til 12 vorter – i pakningen til fødder medfølger endvidere 1 lille fodfil og 12 aflastningsplastre.

Wartner kan købes på apoteket eller hos Matas.

 

Kommentarer

Skrevet af: Sara
18/01/09 17:36

Gør det ondt at bruge?

Skrevet af: katja
25/05/09 22:08

Det gør ikke ondt at bruge det, men det er bare lidt koldt – men det hjælper ikke rigtig.

Det hjælper ikke rigtig på mig:-(

Skrevet af: Agnethe
21/02/10 19:41

Jeg skal selv prøve det, er lidt nervøs for det for er bange for det gør ondt. Men jeg bliver nød til at prøve det :/

Skrevet af: Jon
14/09/10 10:29

Jeg købte engang for mange år siden en sports kølespray for selv at fjerne mine vorter.. jeg endte dog med at fryse en kæmpe luns af min finger, fordi det var umuligt at styre og jeg var for ung og vild :o) Det blev helt sort, visnede og faldt af.. efterladende et grimt hul.. og det gjorde sgu en smule ondt.

Skrevet af: Jan
20/11/11 19:38

Den autoriserede frysningsmetode (med lavere temperatur, og dermed mere effektiv behandling) tager ca. 3-6 måneder.

Her loves 10 dage, og næsten sikkert resultat.

Hmmm…. (jeg er faktisk chokeret, hvis og såfremt det er sandt, at Apoteket sælger dette produkt – det går imod Apotekets ellers rimelige lødighed).

Skrevet af: Emil
31/12/11 14:34

Jeg har en vorte som ik gider at gå væk

Skrevet af: Flemming
08/05/12 10:26

Jeg prøvede produktet for et års tid siden…….

Jeg troede ikke at det virkede, da jeg ikke kunne se der skete noget, så jeg endte med at bruge hele flasken på et par dage……Og opdagede så nogle uger senere, at forvorten var forsvundet…….Så jo – det virker 🙂

Skrevet af: Sonja
27/08/12 13:58

Jeg har haft et par vorter på hænderne som jeg selv fjernede ved at nulre dem og til sidst rev/skar jeg dem af. Dette kræver dog at man kan komme ind under dem. Min datter og søn har begge haft en fodvorte, som bare voksede og voksede og de fik frosset dem væk (salve virkede ikke) – det gør nas, men det virker efter nogle gange.

Skrevet af: Bente
22/11/12 16:20

Hvor tit kan man fryse fodvorten?

Skrevet af: Egon
31/01/13 21:52

Kan der bruges mod kønsvorter


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

seven + eight =