Før du får en piercing

før du får en piercingPiercing – udsmykning af kroppen

Piercing udsmykning er ganske individuel og én type piercing kan virke smuk på nogen, men vulgær til andre. Men sådan er det jo, som så meget andet, fulstændig individuelt hvad der klæder os.

Hvad er piercing?

Piercing betyder gennembrydning. En piercing laves ved, at man bryder hul/borer hul gennem huden og de underliggende væv med en nål. Herefter føres en ring eller en stav iggennem hullet og man har en piercing.
Øreringe er også en form for piercing, men har længe været kendt herhjemme og accepteret som individuel udsmykning af kroppen. De senere år er det også blevet mere populært at få piercing i tunge, læbe, øjenbryn og næse. Bodypiercing er den mere ekstreme form for piercing og er piercing i bl.a. brystvorte, navle og kønsdele.

Inden du får lavet en piercing

Piercing kan kun udføres på myndige personer, eller hvis man er ledsaget af en forældre eller værge. Du bør være grundigt informeret, om lige netop den piercing du skal have. Hos dit piercing-studie skal de have brochurer stående med information og vejledning vedr. hver enkelt form for piercing.
Du bør finde frem til, et ordenligt piercing-studie der har professionelle piercere. Piercing-studiet skal leve op til nogle bestemte sikkerheds- og hygienekrav, så du kan føle dig i sikre hænder.

Du bør selvfølgelig også være sund og rask.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

19 − five =