hønsekødssuppe"/>
https://pulze.dk/h

Hønsekødssuppe


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

hønsekødssuppeHønsekødssuppe på gammeldags manér

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:

  • 1 høne (1 1/2 – 2 kg.)
  • 2 liter vand
  • salt
  • 2 gulerødder
  • 1 persillerod
  • 2 porrer
  • sukkerærter
  • suppevisk
  • brøndkarse til pynt

Fremgangsmåde:

Hønen bringes i kog, suppen skummes.

Urter, suppevisk og salt tilsættes. Urterne tages op, efterhånden som de er møre.

Suppen koger videre til hønen er mør (1-2 timer), sies og skummes for fedt.

De udskårne urter, samt sukkerærter varmes i suppen sammen med melboller og evt. kødboller. Der kan endvidere serveres kogte ris til hønsekødssuppen.

Pynt til sidst med lidt brøndkarse.

 

Flere mad opskrifter.




https://pulze.dk/h


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.