Hårkur fra ghd -skønhedssøvn for dit hår

ghd hårkur skønhedssøvn for dit hårghd hårkur styrker håret i løbet af natten – ægte skønhedssøvn for dit hår

Sommer, sol og saltvand har slidt på håret, og med efterårets regn og blæst er der udsigt til endnu flere slidte spidser. Giv de udpinte lokker deres skønhedssøvn i form af en hårkur, der virker natten over.

Ikke i aften, skat…jeg er på hårkur! Fremover behøver du ikke længere undskylde med hovedpine, når kæresten kommer med tilnærmelser. ghds natkur til håret virker natten over og sikrer både dig, dit hår og kæresten jeres skønhedssøvn.

Akkurat ligesom huden påvirkes også vores hår af forurening, kemikalier, UVA stråler og stress. Men hvor vi gør meget for at pleje vores hud, glemmer vi ofte håret. Heldigvis er der hjælp at hente i ghds skønhedskur, der virker, mens du sover.

Intensiv hårkur fra ghd

ghd rejuvenation cream er en rig og intensiv kur, der skal sidde i håret natten over. Sammen med kuren medfølger en blød bomuldshætte til håret. På denne måde kan kuren virke optimalt og ender ikke på hovedpuden i stedet for i hovedbunden.

ghd rejuvenation cream hjælper skadet hår ved at reparere og genopbygge hårstrukturen indefra. Kuren har anti-ageing og rige fugtighedsgivende egenskaber, der reparerer hvert enkelt hårstrå, mens du selv får din skønhedssøvn. Kuren har en lækker konsistens og absorberes hurtigt. Med ghd rejuvenation cream kan du vågne op med blødt, glansfuldt og helt stressfrit hår.

Forkæl dig selv og dit hår med en ghd rejuvenation cream – eller forær den som værtindegave til din mor, søster eller bedste veninde! Kuren kan bruges sammen med enhver shampoo og conditioner fra ghds eksklusive hårplejeserie ghd thermodynamics(tm).


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

eleven + 12 =