Hårpleje til solskadet hår

haarpleje solskadet haarHårpleje – beskyt dit hår i sommervarmen med de rette hårplejeprodukter

Lange dage ved stranden med masser af sol og salt i håret. Lyse nætter med dagens sol på skuldrene og lokkerne i naturligt fald. Vi elsker sommeren – og især elsker vi den naturlige skønhed, vi får af solens stråler og havets salt.

Der er noget helt specielt ved sommeren. Vi føler os lidt smukkere og lidt mere naturlige end ellers. Solen giver vores hud en sund glød, og håret får masser af struktur og bevægelse af havets salte og mineraler. Men sol og salt er samtidig hårets værste fjender, der udtørrer og gør håret glansløst.

Hårplejeserie der beskytter og reparerer håret

Med ghd thermodynamics-serien kan du få sommerhår med wauw-effekt. Hårplejeserien indeholder plejende ingredienser, der beskytter og reparerer håret mod sommerens slid – blandt andet beskytter solsikkefrøekstrakt håret mod
afblegning.

Plejestofferne i ghd thermodynamics aktiveres af varme fra varmestyling såvel som fra solens stråler – og med undtagelse af to produkter indeholder hele serien UVA beskyttelse. Så nu kan du nyde sommeren uden at bekymre dig om falmet og slidt hår.

Ghd sea spray giver det eftertragtede strand-look uden at udsætte håret for alle sommerens strabadser. ghd sea spray er en mat strukturspray, der er perfekt til at give rå matte krøller og bølger. Saltkrystaller fra Det Døde Hav hjælper med at give håret fornyet bevægelse og krøller og giver struktur og hold. Produktet kan anvendes i både vådt og tørt hår.

Hårplejespray fra ghd

Ghd miracle mist er en daglig leave-in plejespray, som hjælper med at udglatte vådt hår og gør lokkerne bløde og skinnende. ghd miracle mist er perfekt at have med i strandtasken og kan anvendes til alle hårtyper. Indholdet af hvedeproteiner genopbygger håret, giver styrke, glans og reducerer statisk elektricitet.

Ghd er verdenskendt for deres fantastiske stylingjern. Som supplement til stylerne har ghd udviklet ghd thermodynamics, som er specielt designet til at forebygge skader og reparere varmebehandlet hår.

Beskytter og giver næring til dit hår

Thermodynamics er en 4-trins serie bestående af eksklusive produkter, der renser og nærer, beskytter, styler og efterbehandler dit hår. Serien kan sammenlignes med en professionel hudplejeserie, hvor thermodynamics er et step-by-step skønhedsritual for håret og kan skræddersyes efter din hårtype.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

1 + seventeen =