Hårfarve der dækker grå hår

hårfarve der dækker grå hårHår mascara der dækker grå hår

Der findes hår mascara der er lavet til at dække grå hår.

Det er nemt at få fat på, da det sælges i de fleste Matas forretninger, andre kosmetikforretninger og  hos Christian Dior, der sælger den dyrere version.

Hår mascara fås i alle basis hårfarver og kan bruges til at dække grå hår, eller til at pifte dit brune, sorte, blonde eller røde look op.

Følg farve-koderne på emballagen, for at finde netop den farvetone, der passer bedst til dit hår. Du kan også bruge hår mascaraen til at ligge highlights i dit hår. Hår mascaraen vaskes dog let ud og holder ikke som hårfarve, men virker godt og smitter ikke af på tøjet.


2 Kommentarer til “Hårfarve der dækker grå hår

 1. Har fået en stor skaldet plet på ca 10 x 6 cm, hvor der er begyndt at komme hvidt hår. Jeg har gråt hår og søger derfor en grå hair mascara til at farve hårene, indtil håret vokser helt ud. Findes en sådan farve?

  • Hej Vibeke.
   Jeg ved ikke om der findes en hair mascara til gråt hår, men i min søgen er jeg støt på to forskellige produkter, som måske kan anvendes. Især Sanotint findes i forskellige blonde nuancer.
   1. Sanotint Hårmascara kan købes hos Matas og fås i forskellige farver – måske én af dem kunne passe i farven.
   2. Bumble And Bumble White Hair Powder – måske findes den i en passende farve.
   Ellers kan du måske spørge hos frisøren, Matas eller lign. om de kender til nogle produkter, som du kan anvende på de nye hår.
   Jeg håber at dette var en lille hjælp i din søgen.
   Med venlig hilsen
   Merete

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

twelve + five =