Hårkur – undgå spaltede spidser

hårkur spaltede spidserHårkur – sundt for dit hår

Er det ved at være længe siden du har været ved frisøren? Det kan ses på dine spaltede spidser! De tørre spidser kan få selv det sundeste hår, til at se tørt og vildt ud. Men du kan heldigvis gøre noget ved det.

Hårpleje med den rette hårkur

Med en god balsam, er du godt på vej mod et sundere hår. En conditioning hair spray eller en god hårkur, vil være rigtige godt valg til din hårpleje. Vask dit hår godt, så du er sikker på, at alle rester fra hårprodukter er ude.

Massér herefter din kur godt ind i håret og saml dit hår i en knold oven på hovedet, så du har styr på det. Lad nu hårkuren virke i en time, natten over, eller hvad der anvises på emballagen.

Hos frisøren kan du få den helt rigtige hårkur til dit hår. Så vil du være ekstra god ved dig selv, kan du købe en proteinberiget balsam hår spray, som vil gøre underværker for dit hår.

Kommentarer

Skrevet af: kuk
13/06/11 21:56

hej.. det fordi min spalter er virkelig tydelig når jeg går ud i solen. og det somom der er sårn nogen vide knopper på.. og de har delt sig sårn i 3 eller 2…. og det sårn virkelig meget af mit hår? hva kan jeg gøre?

Skrevet af: Marie..
03/08/11 13:27

Kuk, jeg har det ligesom dig i øjeblikket, og jeg må nok erkende jeg bliver nødt til at klippe 2 cm af mit hår. Fordi jeg har ventet i så lang tid med det, har spidserne vokset sig ‘opad’. Jeg kan nærmest bare hive lidt i et hår, og så falder der en cm af! Og jeg prøver at vokse håret langt i øjeblikket, og langt kommer jeg ikke! Få en frisør, din mor eller en ven til at klippe det værste af, så skal dine hvide dutter nok gå væk i noget tid 😀


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

8 − 6 =