Hårplejeprodukter – stjernelækkert hår

ghd hårstylingHårplejeprodukter – hårstyling af langt krøllet hår, glat hår og kort vildt hår

Det ser indviklet og tidskrævende ud, når Hollywoods kendte går op af den røde løber, med fantastisk hår, der næsten skinner om kap med himlens stjerner. Men det er slet ikke så kompliceret, som de får det til at se ud.

Flere og flere af de store stjerner bekender sig til engelske ghd for at få det helt rigtige look. Og med ghds berømte stylingjern og
hårplejeserien thermodynamics, er der ikke langt til stjernelooket.

Hårplejeserien Thermodynamics – Til krøllet hår, glat hår og vildt kort hår

Skab de perfekte krøller med ghd IV styleren, og ghd thermodynamics-serien, specielt lavet til varmestyling, idet produkterne beskytter håret mod skader.

Hårpleje til alle hårtyper

Ghd har også lanceret en ghd creation spray, der er en styling spray med kraftigt hold til krøller, bølger og fald. Spray let og diffust på de enkelte lokker, før du bruger ghd IV styleren og den specielle krølleteknik udviklet af ghd.

Funky frisurer

Rihanna er kendt for sine skiftende og avancerede frisurer – lige nu flasher hun en skarp og ultraglat page. For at opnå den eftertragtede stil bruger hun ghd IV mini styler, der er perfekt til kortere frisurer og funky effekter.

Du kan få stilen med ghd thermal protector, som sprayes i det fugtige hår. Føntør let inden du fordeler ghd smoothing balm, som er en glattende conditioner, i håret. Føntør håret til det er helt tørt og glat herefter med ghd IV styleren. Slut af med ghd polishing serum for et perfekt, glat og skinnende look.

Men ikke kun Hollywoods kvindelige stjerner er vilde med ghd – Justin Timberlake er så hooked på produkterne, at han har overtalt sin stylist til at bruge ghd thermodynamics. Justin bruger ghd precision wax – en skinnende voks, der skaber perfekt struktureret hold i kort hår.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

twelve + 8 =