Hårstyling til krøllet hår

haarstyling krøllet haarHårstyling – Sæt dit hår med de rette hårprodukter

Der findes to typer krøller: dem man er født med, eller dem der på magisk vis, formes ved permanent eller ved hjælp af krøljern.

De naturlige krøller

Hvis du har den ægte af slagsen, er dit største problem helt sikkert de vilde, uglede krøller. For at få det bedste frem i dit hår og få smukke krøller, brug da en fugtgivende hår mousse, til at kramme krøllerne op med. Gør det helst i håndklædetørt hår (ikke tørt) for at opnå det bedste resultat. På den måde får du formet og samlet dine krøller.

Permanentet hår

Har du permanentet hår og er har du store problemer, er det sansynligvis fordi, at det er blevet filtret og slapt i krøllerne. Liv dine tørre, døde krøller op, med en hår mousse der giver volumen. Vask håret og brug godt med balsam, så dit hår får masser af fugt. Når det håndklædetørre hår er ret igennem, kan du samle dine krøller og hjælpe dem med at huske hvordan de blev formet. Kram håret godt op med moussen og form krøllerne som du ønsker det.

Men når du bruger mousse, så børst ikke dit hår bagefter. Mens håret tørrer, langsomt af sig selv, kan du gå og kramme det op med jævne mellemrum. Det vil få krøllerne til at falde smukkere og du undgår at håret kommer til, at hænge i stive klumper. Afslut med en gang hårlack, når håret næsten er tørt.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

one × three =