Opskrift på hjemmelavet plejende hårkur

hårkur tørt hårOpskrift på en plejende hårkur til tørt og behandlet hår

Fremgangsmåde:

Slå ægget ud i en kop og del blommen fra hviden (du skal kun bruge æggeblommen, da æggehviden vil stive håret for meget og være svær at vaske ud igen)

Hæld nu æggeblommen op i en skål og tilsæt øllet. De to ingredienser piskes nu godt sammen, til det er en ensartet og skummende masse.

Hårkuren er færdig og skal nu fordeles jævnt i tørt hår (er håret vådt, vil du ikke få så meget ud af hårkuren, da dit hår derved ikke suger tilstrækkeligt af de naturlige plejemidler)

Lad hårkuren virke i ca. 15 min.

Vask til sidst hårkuren ud og nyd dit sunde og velplejede hår.

Forberedelsestid: 5 min.

Samlet tid til hårkur: 20 min.

Ingredienser til hårkuren:

    • 1 æggeblomme (økologisk om man vil)
    • ½ øl (alle øltyper kan bruges)

Tørt og behandlet hår behøver pleje

Vi udsætter vores hår for lidt af hvert – sol, saltvand, afblegning, permanent og vi kunne blive ved. Meget af det vi byder vores hår, er utrolig hårdt og vil med tiden udtørre selv det sundeste hår.

Det ved de fleste af os godt og vi bruger derfor gerne mange penge på diverse dyre hårkure, i håb om at genoprette det skadede og tørre hår.

Men i mange af de hårkure vi kan købe, er det svært at gennemskue alt hvad de putter i og det er derfor uigennemsigtigt hvor mange farlige stoffer der er i og hvad vi egentligt betaler for.

Men fortvivl ikke, for du kan lave din egen økologiske hårkur og dermed være sikker på indholdet og oven i købet, sparer du en masse penge.

Hårkur til tørt hår -blødgører og tilfører håret masser af fugt

Denne særlige hårkur anbefales af frisør Dennis Knudsen og du skal kun bruge ganske få ingredienser, for at lave den.

I denne plejende og blødgørende hårkur, bruges både æggeblommer og øl. Begge disse ingredienser har den egenskab, at de åbner og blødgører håret.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

fifteen − 15 =