Hønsekødssuppe

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

hønsekødssuppeHønsekødssuppe på gammeldags manér

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:

  • 1 høne (1 1/2 – 2 kg.)
  • 2 liter vand
  • salt
  • 2 gulerødder
  • 1 persillerod
  • 2 porrer
  • sukkerærter
  • suppevisk
  • brøndkarse til pynt

Fremgangsmåde:

Hønen bringes i kog, suppen skummes.

Urter, suppevisk og salt tilsættes. Urterne tages op, efterhånden som de er møre.

Suppen koger videre til hønen er mør (1-2 timer), sies og skummes for fedt.

De udskårne urter, samt sukkerærter varmes i suppen sammen med melboller og evt. kødboller. Der kan endvidere serveres kogte ris til hønsekødssuppen.

Pynt til sidst med lidt brøndkarse.

 

Flere mad opskrifter.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

one × 2 =