Hvad gør man når de gode intentioner ikke redder liv?

Den verdensomspændende humanitære hjælpeorganisation, kommer i en ny kampagne med direkte opfordring om handling til danskerne.

Læger uden grænser har under sloganet ”Gode intentioner redder ikke liv” startet en kampagne der taler direkte til danskernes følelser. De understreger med knivskarp symbolik, at når det gælder virkelighedens hjælpearbejde, så er handling et vigtigere og mere kraftfuldt værktøj end ord.

En følelse der forstås og dagligt gennemleves af menneskene i de områder, der gennem årtier, har været plaget af fattigdom, hungersnød, krig og katastrofer.

Læger uden grænser gør bidrag til handling

Medecins Sans Frontieres som de også er kendt globalt, er den hjælpeorganisation i verden som mest kosteffektivt får bidragydernes penge ud til nødhjælpsarbejdet.

Læger uden grænser holder deres omkostninger på logistik og administration så lave, at for hver en krone de modtager bruges 84 øre på nødhjælpsarbejdet i verdens brændpunkter.

Og med en løn på otte tusinde om måneden til deres læger og kirurger, må man formode at disse finder lønnen af arbejdet i sig selv.

Kan du undvære en krone om dagen?

Vil du også gøre ord til handling? Et bidrag på 1kr om dagen skaber handling for mennesker i nød.

Følg nedenstående link og se hvor nemt det er at gøre en forskel for små penge.

Giv dit bidrag her

Læs mere om læger uden grænser


2 Kommentarer til “Hvad gør man når de gode intentioner ikke redder liv?

  1. Hvorfor kan gode intentioner ikke rede liv? hvis der ingen intention er, intention = hensigt, så det er altså ikke en god hensigt der reder et liv, den er nødt til at være grufuld og ondskabsfuld og koste en krone før den redder nogen, kæft en latterlig reklame!

    • Hvorfor er den latterlig? Hvis ikke lægerne får penge til at tage ned og redde folks liv, så dør de. Hvis det eneste lægerne får er dine gode intentioner – din hensigt om at ville hjælpe – så kan de ikke rejse ned og redde liv. Eller hvordan ser du det?

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

20 − nine =