intimpiercing piercing klitoris"/>

Intim piercing – piercing af klitoris


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

intimpiercing piercing klitorisIntim piercing – piercing i klitoris forhud

I dag er det kun få piercere, der udfører en piercing i selve klitoris. For det første kan den være ekstremt smertefuld at få lavet, men der kan også være en risiko for komplikationer.

I mange tilfælde kan klitoris blive øm af arvæv, eller simpelthen følelsesløs. Sker det, at klitoris bliver øm efter arvævsdannelse, så kan man kun afhjælpe problemet ved at fjerne klitoris, hvilket vil være en katastrofe. Derfor piercer man kun i klitoris forhud, som er helt uden risici.

Lodret piercing

Alle kvinder kan få lavet, det der hedder en lodret piercing. Men du må derimod ikke have for kraftige ydre skamlæber, hvis du skal have lavet en vandret piercing. For så kan ringen komme til at genere.

De fleste kvinder vælger at blive piercet i klitoris forhud, da det kan være meget seksuelt stimulerende. Smerterne som kan være forbundet med at få denne type piercing, er meget individuelle og enkelt mener heller ikke, at det gør så ondt, at blive piercet “dernede” -de fleste kan tage cyklen hjem bagefter.

Piercing i klitoris

Piercing i klitoris forhud er ikke så almindeligt som eksempelvis en piercing i navlen, eller i tungen. Derfor er det som regel kvinder, som i forvejen har fået lavet flere piercinger, der har lyst til at eksperimentere med en piercing i klitoris forhud.

 

Kommentarer

Skrevet af: Grete
09/08/11 18:04

Ej, hvor smukt.

Skrevet af: Lone
23/08/11 22:53

Er der nogle der har erfaring for dette, om hvor ondt det gør ?

Skrevet af: Lux
06/09/11 10:29

Det gjorde ufatteligt ondt, og jeg ville aldrig gøre det om hvis jeg kendte til smerten. Det er det værste jeg nogensinde har fået lavet!!! Men flot, det er den 🙂

Skrevet af: Anna
13/09/11 17:19

Jeg synes ikke det gjorde så ondt igen. Derimod gjorde det ondt at få en Christina piercing, idet denne sidder i venusbjerget, som er et sted hvor der samles en masse nerver. Brystvorten var heller ikke så rar at få lavet.
At få i de ydre kønslæber er ligesom at få hul i øret. Det er efter min erfaring, den mindst smertefulde kvindelige intim piercing.

Skrevet af: Katrine
13/10/11 17:15

Jeg har ingen erfaringer med piercinger overhovedet. Jeg synes dog, det kunne være flot med en lodret piercing i klitoris forhud. Jeg bor i København, og jeg vil gerne have lavet den et ordentligt sted. Er der nogle der har nogle gode/dårlige erfaringer at dele?

Skrevet af: malene
18/10/11 16:16

er super glad for min og synes slet ikke det var slemt at få den lavet og har stor glæde af den

Skrevet af: friis
24/02/12 11:44

hejsa.
Jeg vil også gerne have lavet en piercing i klitoris forhud -gerne vanret. Er der risiko ved at få det lavet og er der nogen der kender en der udfører sådanne piercinger i midtjylland?

Skrevet af: Eva
01/03/12 20:27

Jeg har haft min i flere år nu. Og min tunge piercing, Monroe piercing, og min navle piercing gjorde mere ondt en denne… Men det kildede utrolig meget bagefter

Skrevet af: Memor
05/04/12 22:30

Det var min første piercing og har derfor ikke noget at sammenligne med… Men var forberedt på det gjorde ondt, så synes ikke det var så slemt…Det blødte selvfølgelig lidt, men smerte var meget begrænset og kun hvis jeg mærkede direkte derpå, men ellers ikke ved alm. gang eller når jeg sad osv…Er super glad for den. Har dog ikke den glæde som andre nævner af den, men for syns skyld er det flot.

Skrevet af: nadja samak
15/05/12 12:35

Mine piercinger gjore ikke ondt, har en Christina, en madonna, i bryst vorten og i tungen, men det væreste og slemmest og der skreg jeg bare som et lille barn, var tragus!!. AV AV den gjore fandenm ondt! Kunne godt tænke mig en i klitorisen, men ved ikke om det gøre ondt, men hvis jeg kan få en tragus kan jeg også få den :-). Ved bare ikke om det bliver forkert når man også har en christina, alså for meget bling bling dernede :-).

Skrevet af: Morten
03/08/13 07:48

Min kæreste vil gerne pierces i selve klitoris (vi er kender til risikoen) men hvor i jylland kan hun få det gjort?
2 Kommentarer til “Intim piercing – piercing af klitoris

  1. Jeg har selv en piercing i selve klitoris, har, vandret ring med en tråd på 4 mm og så har jeg en Triangel, en piercing der går bag om klitoris også med en ring i og 6 mm tynd, de hat givet mig en ekstrem følsomhed at jeg ikke kan gå i andet end kjoler/nededele og uden trusser, men ikke noget jeg har hørt nogen klage over.
    Og syntes ikke der var den store smerte ved at få dem lavet, mine bryst piercinger, var mere smertefulde.

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.